Філіп Кіркоров заявив, що не довіряє публікаціям в ЗМІ: “Краще довіряти календарю майя, ніж новинам”

Філіп Кіркоров любить бути в центрі уваги, але абсолютно незадоволений роботою журналістів, які пишуть про нього, на його думку, зіпсовані факти.

Епатажний король естради навіть кілька разів подавав в суд на видання за наклеп

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

«Читаю ЗМІ і дивуюся. Останнім часом віддаю перевагу довіряти календарю майя, ніж новин … », – написав у себе в Інстаграм-акаунті співак. Також артист не раз сварився з журналістами. Найцікавішою і резонансної була ситуація, коли на його прес-конференції одна з журналісток запитала про репертуар Філіпа, а той різко відповів їй і образив дівчину. Фраза про те, що “мене дратує ваша рожева кофточка, ваші з * ський і ваш мікрофон ” на довгий час стала справжнім мемом.

Більше про минуле та сьогодення Філіпа Бедросовича дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

У зв’язку з висловлюванням про журналістів і ЗМІ, Філіп додав, що не любить нічого читати в інтернеті, так як інформацію мільйон разів перекручують. Правда, конкретних видань король естради не називав.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".