З опухлим обличчям і сигаретою в руках: у Мережі з’явилося невдале фото Алли Пугачової

У Мережі обговорюють невдале фото Примадонни зроблене на приховану камеру.

71-річна легенда естради Алла Пугачова часто радує своїх шанувальників свіжими фотографіями. Звичайно, на всіх знімках Примадонна позує з яскравим макіяжем і пишною зачіскою. До того ж артистка явно освоїла всі можливості Інстаграма і користується фільтрами і фотошопом. На таких фото Пугачова виглядає молодо і свіжо, як на свій вік. Однак нещодавно в Мережі з’явилися фотографії, яке опублікували папарацці. На знімках Примадонна без макіяжу, сидячи на кріслі, задумливо курила.

Невдале фото Примадонни
Невдале фото Примадонни

Публіка по-різному відреагувала на дані фото. Одні засудили журналістів, вказуючи, що такі знімки не варто показувати на загальний огляд. Інші ж відзначили, що нарешті-то побачили справжню Пугачову, без фотошопу і тонни макіяжу, такою, яка вона є в реальному житті.

Примадонна стверджувала, що більше не курить

Алла Пугачова ніколи не приховувала, що мала згубну звичку протягом довгих років. Однак ще в 2014 році співачка стверджувала, що вже півроку не курить і більше не повернеться до згубної звички. Коли було зроблено фото Примадонни з сигаретою в руках – невідомо. Втім, можна сміливо стверджувати, що фото не старе, так як Пугачова на знімку виглядає похудевшей.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.