Комаров кусає лікті: красуню дружину застав з іншим – несподіваним обранцем став політик і шоумен

Олександра Кучеренко - Міс України, телеведуча і модель. А також дружина мандрівника Дмитра Комарова.

Вдале заміжжя не стало приводом для того, щоб йти з кар’єри, і вона продовжила зніматися. Зараз Олександра працює на ICTV, і веде програму “33за3 “, концепція якої полягає в тому, щоб запросити цікавого людини, і поставити йому за 3 хвилини 33 питання. Напередодні шанувальники думали і гадали, кого ж Кучеренко покличе?

Несподіваним героєм став Олег Скрипка – політик, музикант, шоумен. Вона розпитала його про творчість, роботі, перспективних поглядах на розвиток країни і навіть про коронавіруси.

Нагадаємо, Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров одружилися далеко від чужих очей, і розповіли про свій шлюб тільки коли вже пройшли певний етап відносин. Тому тепер шанувальники пильно стежать за їхнім життям, щоб ніхто більше нічого не зміг приховати.

Популярне

Схожі статті

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.