Молитви, що видаляють гнів і розбрат з сім’ї

Господи, допоможи нам робити справи, які прославлять Твоє ім'я.

Молитва про спокій

О Боже, дякую Тобі за Твоє слово, тому що це світильник моїй нозі та світло нашим шляхом. У вашому слові йдеться, що ми воюємо Не проти плоті та крові, а проти начальства, сил і правителів темряви. Ми виступаємо перед вами як сім’я сьогодні, тому що знаємо, що це ворог стоїть за чварами, які ми переживаємо в цьому будинку. Ворог незадоволений прогресом, якого ми домагаємося всією сім’єю. Попри те, що ми кілька разів потрапляли в пастки ворога, ми знову піднімаємося в силі Святого Духа. Ми заявляємо і постановляємо, що конфлікти – не наша доля. Господи, допоможи нам робити справи, які прославлять Твоє ім’я. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Проте наша сердечна молитва

Небесний Отець, наші серця стривожені через гарячих обмінів, які відбуваються в нашій родині. Ми звернулися один проти одного замість того, щоб боротися за свою сім’ю. Господи, удали гнів і розбрат з нашого середовища, бо там, де розбрат, твориться всяке злу справу. Закрийте кожну лихі двері, яку ми відкрили, щоб ворог міг увійти в цю сім’ю і контролювати нас. Як і раніше наші серця з вашим світом і допомагають нам діяти у світі Христа, який перевершує всяке розуміння. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

 ""

Молитва милосердя

Король Слави, помилуй мою сім’ю. Я каюсь від імені кожного члена сім’ї в тому, що дозволив конфлікту виникнути між нами. Доторкніться до наших сердець, видаліть болючі спогади та допоможіть нам бути милосердними один до одного. Будь ласка, допоможіть нам уникнути зла і вшанувати вас нашими відносинами. Покажи нам свою велику силу, щоб ми могли поважати тебе і йти твоїми шляхами індивідуально і всією сім’єю. В ім’я Ісуса ми віримо і молимося, амінь.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.