Том Круз офіційно відправиться в космос в 2021 році для зйомок нового фільму

Том Круз працював разом з генеральним директором SpaceX Ілона Маском і Національним управлінням з аеронавтики та дослідженню космічного простору (НАСА).

Том Круз офіційно відправиться в космос в жовтні 2021 роки для знімання фільму без назви, знятого режисером Edge of Tomorrow Дугом Лиманом.

Через кілька місяців після того, як з’явилися повідомлення про те, що Круз працював разом з генеральним директором SpaceX Ілона Маском і Національним управлінням з аеронавтики та дослідженню космічного простору (НАСА), було підтверджено, що голлівудська зірка буде частиною запуску в наступному році.

 ""

19 вересня Space Shuttle Almanac зайшов у свій офіційний обліковий запис у Твіттері, щоб поділитися маніфестом Міжнародної космічної станції (МКС) з 2020 по 2023 рік, який включає круїз і запуск Лиману в рамках «Туристичного польоту SpaceX Crew Dragon Axiom».

У маніфесті показано, що до Cruise і Liman, позначених як Tourist 1 і 2, приєднається пілот Space X Майкл Лопес-Алегрія, в той час, як слот для Tourist 3 все ще відкритий, який може бути заповнений оператором або іншим актором.

Круз і команда будуть знімати на борту МКС, повідомив адміністратор НАСА Джим Бріденстайн 6 травня минулого року. Майбутній фільм стане першим фільмом, знятим у космосі, якщо він пройде за планом.

За даними Deadline від 30 липня, фільм є універсальним проєктот вартістю 200 мільйонів доларів. На момент написання цієї статті ніяких інших подробиць про фільм не повідомлялося.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.