Танці з зірками 2020: кому вже не танцювати в шоу (4 Відео)

Максимальні оцінки отримав футболіст і "Холостяк" Сергій Мельник разом з Аделіною Делі.

Вчора закінчився черговий тур шоу “Танці з зірками”. Для ого, щоб пробитися в наступний тур докладали максимум зусиль Ольга Фреймут і Ілля Падзіна, а також Позитив і Юлія Сахневич. Однак, в зв’язку з інфікуванням китайським вірусом останніх, за них станцювали Арам Арзуманян і Тоня Руденко. Але це ситуацію не врятувало. Журі ухвалили рішення про те, що повинні покинути шоу Позитив і Юлія Сахневич, які самі не вийшли танцювати.

Максимальні оцінки отримав футболіст і “Холостяк ” Сергій Мельник разом з Аделіною Делі. Вони продемонстрували гарний і енергійний фьюжн, за який отримали 39 балів.

Цей випуск шоу особливий, так як його присвятили пісням, які в різний брешемо виконувала Вєрка Сердючка.

Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна спільно з Дмитром Жуком станцювали джайв.

Колишня вокалістка “ВІА Гри ” Надія Мейхер спільно з Кирилом Васюк станцювали незабутнє танго, яке було високо оцінено журі. Знаменитий Чапкіс констатував, що це танго чудове.

Також екс-вокалістка “ВІА Гри ” Санта Дімопулос спільно з Максом Леоновим показали, що вони сильні у виконанні диско.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.