Гаррі Поттер повертається. Деніел Редкліфф анонсував продовження історії

Про це актор, який виконав головну роль у фільмі, розповів в одному з інтерв'ю.

Хто з нас не бачив історію про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера. Про його пригоди з друзями знає кожен. Всі діти і дорослі з нетерпінням чекали виходу кожної нової частини.

У 2011 році вийшла остання історія про Гаррі Поттера. Однак через майже 10 років Деніел Редкліфф натякнув на продовження культового кіно. В одному з інтерв’ю IGN Деніел Редкліфф розповів, що можливо «поттеріана» таки повернеться на великі екрани. Він припустив, що це може бути як окремий фільм або ж серія фільмів. Також артист не виключає продовження у вигляді серіалу.

«Зрештою, Джоан Роулінг створила настільки багатогранний всесвіт, що можна йти далі і працювати над історією. Мені цікаво спостерігати, як фільми продовжують жити своїм життям через стільки років. Але я впевнений, ми ще побачимо іншу інтерпретацію. Знаю, я не останній Гаррі Поттер, якого побачу в своєму житті», – зізнався актор.

Але на даний момент це всього лише припущення Деніала. Офіційного підтвердження про нові зйомках поки не з’являлося.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Назад у село. Як зараз виглядають актори Каламбуру.

Нагадаємо, що ведуча Регіна Тодоренко попала в ЛГБТ-скандал.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.