Танго Аль Пачіно у фільмі “Запах жінки “. Як танцює сліпий, але мужня людина! (Відео)

Даний відео уривок не має оцінки, бо просто неоціненний!

Якщо ви в силу якихось причин ще не дивилися фільм “Запах жінки” за участю знаменитого і талановитого артиста Аль Пачіно, то ви багато втратили. Обов’язково подивіться – ви багато чого зрозумієте, які є цінності в житті і як людина долає проблеми.

Це танго, яке станцював Аль Пачіно граючи сліпого – нікого не залишить байдужим. Скільки такту і благородства у нього стосовно жінки. Подивіться як він танцює, як веде жінку при танці. Здається наше журі, а особливо Чапкіс високо оцінив його. Спробуйте порівняти танго Аль Пачіно з нашими претендентами на перше місце в шоу “Танці з зірками”. Мені здається навряд чи вони змогли б так танцювати. Енергії у них звичайно більше – вони молоді, але головне душа вкладена в танець!

І ще в цьому світі кудись пішла порядність – вона майже зникла.

Аль Пачіно – яскравий представник порядну людину – у нього потрібно вчитися.

Відео: Танго Аль Пачіно у фільмі “Запах жінки”

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Валентина Кірьянова: “Мир скучив про порядних – вихованих елегантних жінок. Як набридли ці голі дешевки на екранах. Безголосі співачки! Загалом, даний уривок не має оцінки, бо просто неоціненний! ”

Дмитро Прибитков: “І знову я не втримався і подивився це танго. Божественно! “

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.