Тест на уважність. Знайди крокодила в водної рослинності

Спробуйте знайти крокодила.

Крокодили, є дуже небезпечними тваринами. Вони живуть у воді та мають виняткові здібності по маскування. Це їм необхідно, щоб непомітно підібратися до видобутку і напасти на неї коли вона цього не очікує. Вони дуже підступні тварини та мало кому вдається врятуватися якщо потраплять в їх міцні щелепи. Крокодили підкрадаються до здобичі використовуючи своє забарвлення і водні рослини. Нижче ви можете спробувати знайти крокодила, який сховався під рослинами та підбирається до вас! Спробуйте відразу знайти цього хижака. Якщо вам з першого разу не вдалося – даємо підказку – звертайте увагу на очі крокодила – вони його видають. Ну як знайшли крокодила? Для того, хто не знайшов крокодила – можете подивитися внизу на зображенні крокодил показаний трьома червоними стрілками.

 ""

Важко було відшукати крокодила?

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.