Ворожіння на Різдво і Святий Вечір: дізнайтеся свою долю, любов, залучіть гроші і зміцните здоров’я

За весь час існування цих традицій ворожіння на Святвечір було багато способів дізнатися майбутнє. Всі вони різноманітні.

З давніх часів люди завжди намагалися заглянути в майбутнє і дізнатися про свою долю. Зараз наступає кращий час для ворожіння на Різдво і Святий Вечір. Вважалося, що в ці дні можна побачити своє майбутнє і долю. Традиційно це були молоді незаміжні дівчата, які бажали дізнатися свою долю. За весь час існування цих традицій гадання на Святий вечір було багато способів дізнатися майбутнє. Всі вони різноманітні, але зараз деякі з них навряд чи можуть бути виконані. Наприклад, були ворожіння, де потрібно було вивести коня на подвір’я зі стайні або принести півня в будинок.

Ворожіння на долю і майбутнє

Однак існує безліч технік ворожіння, які можна застосувати сьогодні, наприклад, дуже просте гадання на Різдво по книзі. Потрібно взяти будь-яку вподобану книгу і поставити питання. Потім відкрийте будь-яку сторінку, вибравши випадковим чином її номер і рядок, і прочитайте уривок тексту.

Вважалося, що він скаже, що чекає нас в майбутньому.

Ще один спосіб визначити свою долю – пройтися біля вікон чужих будинків. Якщо ви чуєте сміх і веселощі, то наступний рік буде для вас щасливим і веселим, а якщо трапиться сварка, чекайте неприємностей в наступному році.

Ворожіння на любов

Ще простіше дізнатися про майбутнього чоловіка – це гадання на Різдво Христове. Для цього вам потрібно вийти ввечері на вулицю, і перша людина, яку ви зустрінете, визначить ваше майбутнє на наступний рік.

Якщо молодій дівчині пощастить побачити красивого хлопця, то їй можна очікувати позитивних змін в особистому житті, і, те ж саме з молодою людиною, коли вона зустрічає дівчину.

Якщо ви зустрінете в дорозі стару, то нічого не зміниться.

Ворожіння по дзеркалу на нареченого

Різдвяні ворожіння можуть бути й такі: вам знадобляться два великих дзеркала однакового розміру, щоб розташувати їх один навпроти одного. Між ними ставите дві свічки так, щоб свічками був висвітлений довгий коридор. Людина, яка це робить, повинна бути одна або з кимось, кому це теж цікаво.

Вони повинні мовчати. У кімнаті не повинно бути тварин. Ви сідаєте перед одним дзеркалом, щоб бачити відбиття в іншому. У той момент, коли ви бачите свого майбутнього нареченого, ви повинні накрити дзеркало тканиною, інакше хто знає, що може трапитися.

Ворожіння по кільцю

Протягнути нитку через золоте кільце. Налийте в склянку трохи води. Нитка з кільцем опустити в склянку з водою. Воно почне розгойдуватися і битися об стінки. Підрахуйте кількість ударів – вони позначають вік, коли ви вийдете заміж.

На здоров’я і красу

Потрібно замісити тісто і з молитвами спекти коржі, якими потім пригощали хворих і слабких. Заговорювали рушник, щоб потім втиратися їм в разі хвороби. Або шепотіли на талу воду особливі слова для посилення жіночої привабливості:

  • Свята водиця, мила сестриця! Дай мені краси, щоб улюблений мене одну любив, та око з мене не зводив!

На удачу і гроші

Різдвяні гадання, щоб водилися гроші, бувають старовинні. Наслідуючи приклад предків, можна опівночі з 6 на 7 січня постукати в вікно п’ятаком і сказати:

  • Спаситель на світ народжується – багатство моє додається! Амінь!

Таку “зачаровану” монету потрібно добре ховати від чужих очей, але обов’язково тримати при собі. Головне, не витратити її випадково і не втратити – тоді грошова удача від вас відвернеться.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.