Цей знак Зодіака повинен припинити скаржитися – приступайте до рішучих дій

Хоча ви відчуваєте себе кілька перевантаженими обов'язками, відстрочки не буде видно. Ваш найкращий спосіб дій буде полягати в тому, щоб припинити скаржитися і продовжити виконання ваших завдань.

Деяка сімейна динаміка, яка подолала вас з давніх-давен, може, нарешті, почати руйнуватися, коли Марс зустріне трансформує Плутона в вашому 4 – м Будинку Корній сьогодні. Яке полегшення бачити, як ця стара боротьба за владу втратила свою владу після всього цього часу. Коли сьогодні ввечері Місяць переходить в напористий Овен і ваш 7 – й Будинок Відносин, баланс між вами і романтичним або діловим партнером виявляється в центрі уваги. Якщо ваші почуття або зусилля не рівні, можуть знадобитися деякі коригування.

Ваги – 24.03.2020 р

Хоча ви відчуваєте себе кілька перевантаженими обов’язками, відстрочки не буде видно. Ваш найкращий спосіб дій буде полягати в тому, щоб припинити скаржитися і продовжити виконання ваших завдань. Чим раніше ви їх завершите, тим швидше ви будете вільні. Проте, це не означає, що ви повинні закінчити їх через недбалість. Дайте все можливе, і ви обов’язково пожнете плоди в майбутньому.

Ваги – Здоров’я

Ситуація може бути трохи складною для вас сьогодні. У ліків може бути погана реакція, або у вас може бути діагностовано більш одного захворювання. Але кожен з них дуже скоро зникне з часом. Ви повинні проконсультуватися з ким – то, хто є експертом в реченні кращих методів лікування.

Ваги – Любов і Відносини

Слідкуйте за своїм характером. Ви можете накинутися на кого – то поруч із вами. Партнер може постраждати від вашого характеру. Спробуйте пояснити своєму партнеру, що це був вибух деяких почуттів, які ігнорувалися в минулому. Носіть синій в якій – то частини вашого одягу. Спробуйте контролювати свої емоції і, якщо ви не можете їх контролювати, принаймні, стежте за інтенсивністю.

Ваги – Кар’єра і Гроші

Несподівані вимоги до ваших фінансів можуть зробити день досить тривожним. Не забудьте перевірити всі свої рахунки і інші зобов’язання, щоб переконатися, що ви оплатили всі свої внески. Якщо ви що – то випустили з уваги, в найближчому майбутньому це може значно збільшитися. Можливо, вам доведеться погасити який – то старий борг, про який ви забули.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?