Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку 10 серпня 2021 року

Коли ви вчитеся вести складні бесіди, в яких будете брати участь, пам'ятайте, що завжди краще говорити менше, а слухати набагато більше.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Лицар Мечів

Високі стандарти можуть виявитися занадто складними для когось другого, тому ви можете знизити їх. Конструктивна критика може насправді бути деконструктивного, якщо вона дана в невідповідний час і в невідповідному ситуації.

Замість цього ви можете почекати, поки вас запитають, що ви думаєте. Якщо цього не станеться, просто зверніться до Всесвіту, яка завжди знає, що краще.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Лицар кубків

Сьогодні емоції – ваша суперсила, коли ви знаходите сенс, радість і сміх. Справа не в тому, що ви робите до кінця дня, а в тому, в якому дусі ви все робите.

Вам буде краще зосередитися на подорожі, а не на результаті, бо день може виявитися руйнівним, і вам нема чого буде показати свого часу. Однак спогади, які створюються і зберігаються на все життя, завжди мають сенс.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Паж кубків

Ви можете отримувати новини від сім’ї та друзів про конкретну ситуацію, пов’язану з вашим старим рідним містом. Це може зажадати від вас поїздки або, принаймні, бажання відправитися туди, де ви виросли.

Хоча це може бути несвоєчасна подорож, воно все ж дасть вам можливість відновити зв’язок зі своїм минулим і помиритися зі старим другом.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Десятка Жезлів

Сьогодні у вас будуть зайняті руки весь день, і вам може знадобитися очистити свій графік, щоб ви могли зосередитися на виконанні однієї важливої задачі.

Проблеми можуть бути для вас дуже незручними наразі, це буде довгоочікуваним полегшенням, коли вони залишаться позаду і ви зможете зосередити більшу частину своєї енергії на інших речах.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Вісімка Мечів

Ви необов’язково бачите, як вийти з конкретної ситуації. Ви можете боротися з сильним почуттям провини та відчуттям, що ви повинні підкорятися чужим бажанням і потребам.

Це може бути для вас дуже важким місцем, оскільки ви вважаєте за краще мати деякий контроль над своїми варіантами. Однак це може стати перевіркою вашого характеру і дати вам можливість навчитися говорити «ні» або жертвувати собою, коли це необхідно.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Королева Жезлів

Ви розумієте, що для того, щоб робити щось в довгостроковій перспективі, ви повинні мати почуття пристрасті та відданості проєкту. Якщо ви недавно погодилися робити щось просто для того, щоб бути хорошим, ви можете почати питати себе, навіщо вам це потрібно?

Це може бути час для вас, щоб вирватися з ситуації, яка не спрацює для вас в довгостроковій перспективі. Так, може бути ніяково повернутися до кроку, на якому, як ви думали, ви зможете пройти, але, врешті-решт, це також пов’язано з вашою особистою віддачею і вкладенням вашого часу та енергії.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Двійка Пентакль

Знайти правильний баланс між роботою і домом для вас зараз нелегко.

В обох сферах вашого життя може здаватися, що вони розходяться, і вас одночасно тягне у двох абсолютно різних напрямках. Це коли вам важливо мати можливість попросити про допомогу, коли вона вам знадобиться.

Чи не пишайся, Ваги, коли тобі потрібно, щоб хтось був поруч, для них важливо мати можливість показати тобі, наскільки вони небайдужі, беручи участь у твоєму світі.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Паж Жезлів

Ви багато дізнаєтеся про складну ситуацію, і часом може здатися вам приголомшливою. Вам доведеться взяти на себе всю боротьбу і, можливо, навіть попросити наставника вести вас в цьому процесі.

Від вас не чекають, що ви все знаєте, але зізнайтеся, коли не знаєте. Це буде відмінним шансом отримати більше очок в певній сфері вашого життя, що принесе вам користь пізніше, тому не втрачайте цю можливість.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Трійка Мечів

Вам доведеться пережити якесь випробування, в якому людина, якій ви довіряєте, насправді не той, ким, як ви думали, він буде.

Ви можете відчувати сильне почуття розчарування і смутку через те, що це сталося.

Але зараз не час відпускати речі, пора залучати когось до відповідальності. Попросіть у них пояснень і, якщо необхідно, заплатити стільки, скільки вам коштувала помилка.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Дев’ятка Кубків

Сьогодні люди можуть бути особливо складними. Можливо, ви маєте справу з сильними особистостями, а деякі суперечите своїм власним.

Коли ви вчитеся вести складні бесіди, в яких будете брати участь, пам’ятайте, що завжди краще говорити менше, а слухати набагато більше.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Вежа, перевернута

Яке довгоочікуване полегшення, коли раптово і хаотично зважилася важка проблема. Ви почнете відшкодовувати свої втрати, включаючи час і ресурси.

Хоча вам може здатися, що попереду довга подорож, ви зможете повернутися туди, звідки почали. Насправді те, що здавалося вам серйозною втратою, насправді не буде так погано, як ви думали.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: П’ятірка кубків, перевернута

Емоційно ви нарешті подолали труднощі. Розчарування і смуток, які ви випробували в недавньому минулому, нарешті, стануть менше.

Ви можете боротися з тим фактом, що це зайняло так багато часу, але водночас радіти тому, що вас більше немає там, де ви знаходитеся. Ви рухаєтеся в позитивному напрямку, і це відмінний спосіб почати тиждень.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.