ТОП-4 невдалих знака Зодіака

Не зациклюйтеся на невдачі, світанок близько - просто перечекайте важкий час разом з щасливими друзями.

Не зациклюйтеся на невдачі, світанок близько – просто перечекайте важкий час разом з щасливими друзями.

Ваги

На вашому параді завжди йде дощ. Таке відчуття, що ти можеш місяцями не бачити сонце. Час від часу ви вирішуєте, що краще, на що ви можете сподіватися, це просто потиснути плечима і навчитися любити дощ, можливо, нехай звуки тихого різкого звуку допоможуть вам зануритися в сон і на деякий час забути про невдачу. І тоді, коли ви найменше цього очікуєте, з’являється веселка.

Козеріг

Кожен раз, коли ви кидаєте кубик, у нього з’являються зміїні очі. Кожен раз, коли ви граєте в блекджек, ви отримуєте 22. Кожен раз, коли вони роздають лотерейні номери, ви малюєте номер 13. Але візьміть надію – як кажуть, перед світанком завжди темно. А для твого життя зараз близько 4 ранку. Переверніться, поспіть ще пару годин, і коли ви прокинетеся, ваше життя стане яскравішим. Я обіцяю.

Водолій

Незважаючи на всі невдачі, ваша удача в тому, що ви народилися з упертим духом. Як говорить прислів’я, то, що не вбиває тебе, робить тебе сильнішим. І навіть коли здається, що весь світ проти вас, ви продовжуєте сподіватися, що є одна людина, яка цього не робить. І знаєш, що? Ви маєте рацію. Ця людина там. Знайди цю людину і ніколи не відпускай його.

Близнюки

Боже, ти не можеш зробити перерву. Таке відчуття, що ти народився під поганим знаком, під темною хмарою, під незруйновними гекса. І якщо ви випадково отримаєте удачу, ви знайдете спосіб все зіпсувати. Ви можете подолати свою невдачу, якщо відмовитеся від неї. Будучи мудрим святим, одного разу помолившись, дізнайтеся різницю між тим, що ви можете змінити, а що ні. Ви не можете змінити свою невдачу, тому змініть все інше.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.