Знаки зодіаку, які не можуть припинити змінювати, від самих до найменш імовірних

Однак, схоже, є деякі знаки, які більш схильні до спокус інших, і більш пильний погляд на зірки може допомогти нам краще зрозуміти, чому.

Це сумна правда, але люди, народжені під усіма знаками зодіаку, змінюють коханій людині кожен божий день.

Від цього ніхто не застрахований. Не ти. Чи не твої найкращі друзі. Чи не твій улюблений телевізійний персонаж. І вже точно не улюблені пари знаменитостей.

Звичайно, у кожного своє визначення зради, і існує близько мільйона різних дій, які можуть підпадати під категорію невірності.

Може бути, для вас просто флірт з кимось, крім вашого партнера, – це подружня зрада.

Потім виникає одвічне питання: чому люди взагалі обманюють?
Це тому, що вони шукають когось, з ким можна провести своє життя, і когось, з ким, на їхню думку, вони будуть щасливі вічно, і їм потрібно перевірити, чи може трава там дійсно зеленішою?
Але якщо вони не повністю щасливі, чому б їм просто не припинити відносини, а не зрадити того, з ким вони живуть?

Деякі люди кажуть, що ніколи не думали, що будуть шахраювати, але потім у них з’явився свербіж, і їм довелося його почухати.

Деякі стверджують, що їм стало нудно в стосунках, і вони думали, що потайки поговорити з кимось новим допоможе оживити їх життя вдома.

Крім того, є люди, які звинувачують алкоголь, кажучи, що вони були настільки п’яні, що навіть не знали, що роблять.

Проте врешті-решт, якими б не були аргументи, результат завжди один: горе.

Мене ніколи не обманювали, але я спостерігав, як люди обманюють, і бачив, як це відбувалося з моїми друзями.

І одне можна сказати напевно. Це завжди безлад.

Щоб підготуватися до реальної можливості того, що це може статися з нами, важливо заздалегідь вивчити загальні червоні прапорці того, що хтось може виявитися шахраєм.

Одним з контрольних знаків того, що хтось може обдурити не один раз, а знову і знову, може бути їх знак зодіаку.

Я не кажу, що кожен, хто належить до однієї астрологічної групи, буде хитрувати, незважаючи ні на що, і я не кажу, що ні одна людина, який підпадає під ті знаки, які з меншою ймовірністю обманюють, в кінцевому підсумку цього не зробить.
Як я вже сказав, ніхто не в безпеці.

Однак, схоже, є деякі знаки, які більш схильні до спокус інших, і більш пильний погляд на зірки може допомогти нам краще зрозуміти, чому.

Отже, ось кожен зі знаків зодіаку, відсортованих в порядку від найбільш ймовірного до найменш ймовірного серійного шахрая – і чому:

1. Риби (19 лютого – 20 березня)

Це буде шокувати, але знак зодіаку, який, швидше за все, обдурить, – це Риби. Зазвичай чутливі та сверхемоціональні, вони не можуть не реагувати на найменші коливання настрою. Якщо вони зляться на вас і виберуться з дому на ніч, ніхто не скаже, що може трапитися.

Водночас у них менше шансів розірвати відносини, навіть якщо вони нещасні через страх нашкодити тому, з ким вони знаходяться. За іронією долі, вони можуть замість цього відхилитися. Може бути, в глибині душі вони сподіваються, що їх спіймають.

2. Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки дуже потребують відносинах тому якщо ви не можете приділяти їй увагу цілодобово, вона знайде того, хто зможе. Вона може бути досить нерішучою, тому їй подобається мати можливість вибору, і якщо є ще щось, що ви їй даєте, що вона хоче зберегти, вона буде тримати вас при собі, щоб отримати це.

Вона хоче всього цього, і якщо один або два партнери не можуть їй цього дати, хто скаже, що вона не піде шукати третього.

3. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги дуже люблять фліртувати, тому багато людей не наважуються вступати з ними в стосунки з самого початку. І, може бути, вони мають рацію, вагаючись.

Можна подумати, що флірт припиниться, коли Ваги будуть в серйозних відносинах, але це не так. І хоча зазвичай це нешкідливо, іноді все ж заходить занадто далеко.

4. Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев не тільки драматичний, але і завжди повинен бути в центрі уваги. Якщо ви не належите до неї як до королеви, якій вона вважає себе, і особливо якщо вона відчуває, що ви починаєте її ігнорувати, вона зробить все, що може придумати, щоб ви знову почали звертати на неї увагу.

5. Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій може фізично не шахраювати, але скоріше може почати посилати кокетливі повідомлення старому партнеру або захоплювати когось вночі, щоб подивитися, скільки безплатних напоїв він може отримати від цього.

І хоча це ніколи не буває фізичним, деякі люди вважають це емоційною невірністю, тому ми майже впевнені, що її партнер не був би занадто щасливий, якби знав, що це відбувається.

6. Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон може бути самим люблячим і відданим партнером, який у вас коли-небудь був, і залишатися таким назавжди – до тих пір, поки ви робите те ж саме для неї.

У той момент, коли вона дізнається, що ви зрадили її навіть самим незначним чином, всі ставки припиняються. Ви втратили її вірність, а Скорпіон не проти помсти. Обережно!

7. Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козеріг
Козоріг

Козоріг шукає у своїх відносинах щось дуже конкретне – щоб отримати від них якомога більше. Це означає, що вона шукає щастя, підтримки, стабільності та, можливо, навіть статусу.

Оскільки все це може бути важко знайти в одному партнері, коли вона це знайде, вона не ризикуватиме втратити це.

8. Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

У Стрільця досить високі моральні стандарти, і він ніколи не захоче робити що-небудь, що може зіпсувати її репутацію.

Не дивуйтеся, якщо на початку відносин Стрілець пропонує відкриті відносини та дає зрозуміти, що планує зустрічатися з іншими людьми. Коли вона відкрито і чесно говорить про те, що робить і чого очікує від ваших відносин на цей час, це не обман.

9. Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва
Діва

Діва ніколи навіть не думала відхилятися від людини, з яким вона була. Може бути, це тому, що з її вже зайнятої тарілкою вона навіть не думає про те, щоб підкрастися до кого-небудь ще.

І врешті-решт, якщо Діва була незадоволена, вона б сказала вам і розірвала відносини, а не змінила вам. Вона не фанат драми та не збирається бути її джерелом у своєму житті.

10. Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець
Телець

Причина, по якій Телець не обманює, полягає в тому, що збереження вірності партнеру приносить йому найбільшу користь. Наявність одних відносин означає, що потрібно докладати зусиль тільки з однією людиною, і не потрібно витрачати зайву енергію на те, щоб крастися і придумувати виправдання на місці.

Так, Тельцю, чесно кажучи, лінь навіть думати про зраду. Але це ж добре, правда? Може бути, егоїстично, але добре.

11. Рак (21 червня – 22 липня)

Рак – другий з усіх знаків зодіаку з найменшою ймовірністю обдурити. Сім’я для неї найважливіше, і вона завжди шукає стійкою та емоційної підтримки. Їй подобається відчувати себе комфортно і безпечно, а зрада змусить її постійно нервувати та нервувати.

Оскільки деякі з цих причин також приносять користь тільки їй, вона не займає останнє місце в списку, але вона не стане шахраювати, і це факт, на який ви можете покластися.

12. Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен без сумніву відданий своєму партнерові. Іноді вона може здатися грубою і різкою, оскільки вона не кращий спосіб виразити свою любов і відданість своєму партнерові. Але це не означає, що вона кудись зав’язала роман. Вона вірна наскрізь.

Крім того, вона знає, як жахливо вона себе відчувала б, якби їй змінювали, і вона ніколи не змогла б змусити іншу людину пройти через це – ніколи.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.