Карти Таро і правда працюють: гороскоп на 1 вересня збувається з дивовижною точністю

Справи йшли добре, а потім раптово - ба-о, ви зіткнулися з несподіваною проблемою, яку у вас немає ні часу, ні енергії, ні ресурсів для цього.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Дев’ятка Жезлів

Це не завжди ти, іноді дійсно всі інші.

Ви не божевільний, коли ставите питанням, де ви повинні бути. Також не повинно бути прямого рішення.

Можливо, ви переросли цю ситуацію, і, як і ви, вони так само готові до того, щоб ви знайшли, де краще використовувати свої таланти.

Річ у тому, що вони не можуть вибрати цей вихід за вас. Вибирати треба для себе.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Трійка Пентакль

Який час для творчості. Всесвіт відкрила ваш розум думкам і ідеям, які ви можете втілити в життя.

Ви ж не хочете заглушати звук свого внутрішнього голосу, коли він закликає вас творити та створювати речі.

Ідіть вперед і дозвольте собі займатися тим, що, на вашу думку, ви повинні робити. Пофарбувати. Співати. Танцюй і грай. Зробіть життя для вас реальністю.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Королева Жезлів, перевернута

Ви та людина, яка вибирає свій шлях. Отже, коли ви відчуваєте, що люди говорять вам робити те, що ви не знаходите захоплюючим, авантюрних або цікавим, тоді загляньте всередину себе.

Як ви коли-небудь дізнаєтеся, що хочете почати та чим присвятити себе, якщо ніколи не копаєтеся глибоко у своєму дусі? Ви повинні це зробити, Близнюки. Чи не для всіх інших, а для вас.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Король Жезлів

Зараз важливий ваш талант. Зробіть все можливе, щоб побачити все, що ви можете запропонувати в цьому світі.

Ви завжди можете працювати над виправленням своїх недоліків, але ваші дані богом навички завжди будуть рости.

Вірте у свої здібності та в те, що, якщо вам судилося бути десь, ніщо не зможе видалити вас до тих пір, поки вам не прийде час йти.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Дев’ятка Пентакль

Людям подобається сваритися через речі, тому що вони зациклені на тимчасових речах, які пропонує життя. Але ваше завдання – зосередитися на духовний бік речей.

Ви усвідомлюєте цю реальність життя, і це допоможе вам знайти душевний спокій, в якому ви потребуєте в темний час вашого життя.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Паж Мечів

Ви дійсно думаєте набагато більше, ніж зазвичай, і це може бути пов’язано з недозволеним конфліктом у вашому житті. Якщо між вами та тим, кого ви любите, виник розрив, спробуйте побудувати міст.

Ні, вибачитися непросто, особливо якщо ти думаєш, що вибачатися повинен саме він.

Однак ви шкодуєте, що ця проблема мала місце, і для цього ви могли змахнути прапором капітуляції та оголосити перемир’я.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Колесо Фортуни

Ви багато працювали на роботі тому звичайно ж, ви досягнете успіху.

Справа була не в тому, чи станеться це, а в тому, коли. Ви заслуговуєте визнання за всю свою важку роботу. Ви допомагали іншим, і тепер ви отримаєте за це нагороду.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: вісімка пентаклей, перевернута

Коли ви застосовуєте себе таким чином, щоб час і зусилля чудово поєднувалися, трапляються хороші речі. Ви отримуєте бажану роботу.

В кінцевому підсумку ви знаходите для себе потрібне місце на роботі.
Двері відкриваються для вас, і у вас є шанс вплинути.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: вісімка кубків

Що ти відчуваєш останнім часом? Ви досить довго обмірковували ідеї та обробляли їх, і ці сильні почуття були гнітючими.

Пейзаж вашого розуму широко відкритий для вас, щоб ви могли його досліджувати та висловити. Так багато всього передається в ваші руки, і ви можете використовувати це в міру своїх талантів і здібностей.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: П’ятірка Кубків

Коли люди починають проєктувати на вас свої потреби, але не бачать, що саме вони роблять, важко зрозуміти, як вони можуть випустити з уваги своє токсичну поведінку.

Але вони дійсно можуть не усвідомлювати, наскільки небезпечні їх звички. Це може коштувати вам багато часу, намагаючись пояснити. Отже, навіщо це робити? Довірте свої життя всесвіту. Вони досить великі, щоб впоратися з цією проблемою, і, швидше за все, ваші вже заповнені.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Вежа

Справи йшли добре, а потім раптово – ба-о, ви зіткнулися з несподіваною проблемою, яку у вас немає ні часу, ні енергії, ні ресурсів для цього.

Набери рятувальний круг, Водолій. Подзвонити другу. Ви не будете знати, хто зможе вам допомогти, і захочете зробити це з чистої радості, яку це їм принесе. Ви будете здивовані!

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Дев’ятка Мечів

Перестаньте сваритися з людьми, у яких немає нічого кращого у своєму житті, крім як створювати драму для когось другого.

Ви знаєте, що потрапили в безвихідну ситуацію, коли хтось навіть не послухає ваше слово, і все, що він може зробити, це сперечатися або прикинутися, що вони не беруть участь в цій справі. Давай, Риби. Ти заслуговуєш кращого.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.