Астролог розповіла, в які міста України будуть небезпечні прильоти найближчими днями

До будь-якого астрологічного прогнозу потрібно ставитися зі здоровою часткою скептицизму, але повністю упускати знання астрологів з поля зору теж не можна.

Інформація взята з групи “Астрооберіг”, де найкращі астрологи України, роблять передбачення, які здійснюються:

“Центральна область під куполом захисту. Будуть прильоти ракет до Харкова, Запоріжжя. Запорізька область – якщо є така можливість, евакуюйтеся. Нікополь і все, що поряд, з електростанцією, хвилювання будуть, але станція виживе. Я вибухи на станції не бачу. Херсон, поки просто чекаємо. Поки момент небезпеки відкладається. У Миколаїв прилітатиме в глибину міста, у Дніпро теж будуть прильоти. Буде обстріл західних областей з боку Республіки Білорусь. Десь на відстані 150-300 км, але не прямо зараз, в найближчі тижні. Буде військовий скандал із Китаєм, який також позначиться на всьому світі. Терпимо, чекаємо. Все буде Україна зовсім скоро”.

Вірити в астрологію чи ні? Це ваше рішення. Ми віримо у ЗСУ та позитивні прогнози.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.