Дивацтва на похоронах Джигарханяна і початок битви Цимбалюк-Романівської за спадок

14 листопада великий артист Армен Борисович Джигарханян пішов з життя. Але згадувати його будуть довго. Талант і творчі досягнення залишаться в світовій культурі в століттях. Але і скандали з його відходом не припиняються, а набирають обертів.

На відміну з похоронами Михайла Жванецького (фото і подробиці тут), з яким не було офіційного прощання, а на кладовищі пускали тільки за перепустками, рідні та колеги Армена Джигарханяна влаштували в театрі його імені урочисту церемонію. Як прийнято, труну з тілом помістили на сцені, портрет крупним планом, вінки. Бажають пробачити могли підійти, дотримуючись карантинні вимоги.

Церемонія прощання з Арменом Джигарханяном
Церемонія прощання з Арменом Джигарханяном

Сама церемонія тривала 3 години і за цей час сталися дві непередбачених події. В один момент без видимої причини впав вінок. Все вдихнули і стали шепотітися, що це погана прикмета.

А через деякий час впав ще один вінок на краю сцени. Це налякало присутніх, але тут одна жінка голосно сказала:

Це на щастя, його не хочуть відпускати в інший світ

І перехрестилася. Звучить, звичайно, дивно – яке щастя на похоронах, так і чому не відпускати душу померлого? Але обстановку це розрядило.

Відразу ж труну з тілом винесли з театру і відвезли на Ваганьковське кладовище.

Труну з тілом Армена Джигарханяна
Труна з тілом Армена Джигарханяна
На Ваганьковському кладовищі
На Ваганьковському кладовищі

Поховали актора поруч з дочкою Оленою. Вона у віці 23 року наклала на себе руки разом зі своїм коханим. Джигарханян все життя вважав, що це його вина – він не схвалював вибір дочки і забороняв їй зустрічатися з тим хлопцем.

Могила Армена Джигарханяна
Могила Армена Джигарханяна

На похоронах з близьких була присутня тільки Тетяна Власова, до якої Армен Борисович повернувся після розриву з Цимбалюк-Романівською.

Одне з останніх фото Джигарханяна та Тетяни Власової
Одне з останніх фото Джигарханяна та Тетяни Власової

Сама Віталіна не захотіла прийти, прокоментувала, що хоче запам’ятати екс-чоловіка живим. А пасинок Степан, якому згідно із заповітом, дістанеться вся спадщина, не зміг прилетіти з США через проблеми з документами.

Степан Джигарханян виставив пост, що він не може вителеть в Росію на похорон
Степан Джигарханян виставив пост, що він не може вилетіти в Росію на похорон

У Мережі вже почалися активні обговорення, чи буде Цимбалюк-Романовська пред’являти права на спадок. Адвокат Сергій Жорін сказав, що обов’язково і у неї є конкретні шанси отримати хоча б частку з багатомільйонних багатств актора. По-перше, немає ніяких підтверджень, що колишнє заповіт, за яким саме вона була єдиною спадкоємицею, анульовано. По-друге, якщо на суді вдасться довести, що новий варіант складений і підписаний, вже коли актор був в неосудному стані, то він буде визнаний недійсним. Жорін стверджує, що з хорошою командою юристів Цимбалюк-Романовська зможе домогтися свого. Пасинок Степан поки з цього приводу не дає ніяких коментарів.

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.