Це справжнє диво: 35-річна Міс Світу народила двійню після 14 викиднів

Лікарі говорили, що це їй самостійно народити неможливо. Первісток пари на світ з'явився за допомогою послуг сурогатної матері. Але сталося диво!

Розанна Девісон, стала першою ірландкою, яка завоювала титул «Міс світу». Сталося це в 2003 році. Зараз красуні 35 років.

Розанна Девісон
Розанна Девісон

Заміж Розанна вийшла в 2010 році і з того часу вони з чоловіком Уеслі Квірком намагалися завести дітей. Розанна 14 вагітніла, але не могла виносити дитину довше 3 місяців. Жінка пояснила так:

 "Пост

Зневірившись народити самостійно пара вирішила скористатися послугами сурогатного материнства і в 2019 році у них з’явилася дочка Софія. Щасливі батьки обожнюють дівчинку.

Розанна з Софією
Розанна з Софією

І раптом через півроку Розанна несподівано завагітніла – самостійно, без допомоги лікарів і ЕКО. Вагітність розвивалася нормально, перейшла рубіж в 3 місяці. Сюрпризи на цьому не закінчилися. Виявилося, мама носить двох хлопчиків-близнят!

Розанна вагітна
Розанна вагітна

Вагітність протікала без ускладнень і 19 листопада Розанна на 9 місяці народила двох здорових малюків.

Хлопчиків назвали Хьюго і Оскар.

Наші з чоловіком серця просто розриваються від любові

Перший день життя близнюків
Перший день життя близнюків

Щаслива мама вважає, що до такого результату призвело те, що вона відпустила все думки про бажання народити самостійно і просто розслабилася. Можливо, в цьому є частка істини: якщо ситуацію відпустити, то бажане збудеться.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.