Людина, що йде по хмарах: що побачили пасажири літака і відобразили це на фото?

Пасажири літака побачили фігуру людини, який йшов по хмарах. Це їх здивувало. До того ж літак летів над рівнем Землі на висоті 10 тисяч метрів.

Бувають різні неймовірні історії, які бачать люди. Вони не можуть пояснити це, але вірять своїм очам.
Іноді, коли людина бачить щось неймовірне і потім розповідає іншому то, є велика ймовірність, що йому ніхто не повірить, настільки неординарний може бути розповідь.

Але ще більше вражає людей коли людині вдається зафіксувати на фото ця подія. Люди можуть сказати звичайно, що це фотошоп або вдала підробка. Так до цього часу йдуть суперечки чи існує лохнеське чудовисько. Чи є ця загадкова Нессі?

Хоч є безліч фотографій і підробок вже доведених, але легенда живе і періодично спливають нові фото і свідчення свідків. Вірити цьому чи ні вирішує кожен сам.

Ось і зараз пасажирами літака, який слідував за маршрутом Відень – Лондон був зображений цікавий факт. Вони побачили фігуру людини, який йшов по хмарах. Це їх здивувало. До того ж літак летів над рівнем Землі на висоті 10 тисяч метрів.

 "" Ніхто з пасажирів не міг зрозуміти яким чином ця людина там виявився чи це був якийсь оптичний обман. Але тоді який? Ніхто не міг пояснити та щось сказати зрозуміле. Все не розуміли що це.

Як людина може виявитися на такій висоті. І найголовніше він не просто стоячи, а йшов! Логічно це було незрозуміло. З таким люди зіткнулися вперше. Пілоти літака, які часто літали по цьому маршруту, також ніколи такого не бачили.

 "" Деякі люди думають, що можливо це невідома форма життя або щось Божественне.

Поки розгадки та конкретних припущень, які могли б пояснити це – немає.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.