Мама, яка годує грудьми, шкодує про фальшивий загар

Мама не могла подумати, що крем для засмаги залишить такий відбиток.

Молода мама каже, що її син став схожий на замазуру, коли вона годувала його грудьми і забула, що вона була покрита штучним кремом для засмаги.

Кезія Йозефіак, 20 років, збиралася піти пообідати з хлопцем Джеймсом Смітом, 21 рік, коли п’ятимісячний Раф потребував годування.

Вона сказала, що почала автоматично годувати його, не розуміючи, що вона залишає сліди на обличчі дитини. Кезія сказала: «Коли я подивилася на Рафа, я просто розсміялася.

 ""

Я не могла повірити, що засмага перетворила його рот схожим на нечепуру. Раф спав, тому я подумала, що зможу витерти загар коли він прокинеться. Це перший і останній раз, коли я годую його, коли загораю і застосовую крем для засмаги.

Насправді мені не приходило в голову, що загар може замазати його. Я зробила фотографію і відправив її своїм подругам, і всі вони теж сміялися. Всі знаходять це забавним, а моя мама подзвонила мені в сльозах, вона знайшла це не смішним.

Кезія зазвичай загоряє раз в тиждень і наносить крем для засмаги ввечері і вона ніколи не вступала в контакт з сином. Мамі потрібна була година, щоб прибрати з обличчя її хлопчика веселий загар.

 ""

Кезія сказала: “Мені потрібен була хороша солідна година, щоб очистити обличчя малюка, а він весь цей час сміявся. Я використовувала дитяче масло і дитячі серветки, а після синочок виглядав блискучим і чистим. На щастя, цей крем для засмаги не вплинув на шкіру дитини.”

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.