Народився хлопчик із зайвими пальцями

У Китаї з'явився на світ хлопчик з патологією.

Несподіваний діагноз поставили китайській дитині, коли вона вже народилася. Під час вагітності ніхто навіть не підозрював, що щось може бути не так. Навіть лікарі вчасно нічого не помітили. У новонародженого хлопчика 31 палець. Малюк має п’ятнадцять пальчиків на руках і шістнадцять на ногах. Крім цього, також – дві долоні на обох руках, але вже без пальців.

Дитину звуть Хонхон, його батьки дуже хочуть йому допомогти. Лікар із Хунань, що в Китаї, попереджає, що це дуже складна операція.

Таку патологію називають полідактилія. Це відхилення, при якому людина народжується з додатковими фалангами пальців. Зустрічається дефект вкрай рідко, десь один з тисячі людей буде з таким захворюванням.

У мами Хонхона також є додаткові пальці на всіх кінцівках. Жінка боялася, що майбутня дитина теж буде страждати. Тому багато разів проходила обстеження в клініках Китаю. Клініка за клінікою, але всі лікарі в один голос говорили, що хлопчик здоровий.

Китайська дитина народилася з важкою полідактилією. На ногах по 8 пальців. На одній руці теж 8, на інший – 7 пальців.

Лікар з Китаю повідомив батькам, що хлопчик може в три місяці не перенести анестезію. Операція потрібна, але зроблять її, коли Хонхон підросте. Приблизно в 1,5-2 роки можна робити, потрібно щоб кістки до кінця сформувалися.

Така операція не дешева. Вона коштує приблизно сотні тисяч юанів. Батьки Хонхона з усіх сил намагаються зібрати гроші для сина.

Один юань (1 ¥) дорівнює 3-м гривням 51 к (3, 51 ₴).

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Незвичайні молодята з різницею у віці 34 року: як їм вдалося зберегти шлюб?

Нагадаємо, закордонні зірки, що не закінчили школу, але стали успішними.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.