У ДТП загинув Дмитро Жулін – актор серіалів, який прийняв постриг в монастирі (фото з місця ДТП)

Вся публічна частина життя цієї людини дуже дивна і викликає багато питань. Відповідей ми, напевно, вже не отримаємо - 22 вересня його життєвий шлях закінчився.

На самому злеті своєї кар’єри Дмитро Жулин зник.

Він зіграв у фільмі «Екстраскоп» (2004), «Якщо у Вас немає тітки» (Україна, 2007), «Полювання на Берію» (2009).

Дмитро Жулин в кіно
Дмитро Жулин в кіно

Як з’ясувалося, актор вирішив зав’язати з мирським життям і пішов в монастир. Подейкують, що до цього має відношення Іван Охлобистін, який тоді був попом.

священик Іван
священик Іван

З того часу про нього (Жуліна) забули. Тим більше, що він сам зробив звернення до світу, в якому сказав, що втомився жити за людськими законами, а хоче по Божим.

Дмитро Жулин в серіалі "Олександрівський сад"
Дмитро Жулин в серіалі “Олександрівський сад”

І раптом новина – чоловік загинув в ДТП у Володимирській області. Він сидів за кермом новенького позашляховика Renault Duster, поруч з ним був пасажир, особа якого раптом виявилася засекреченою (той в лікарні з травмами).

Фото з місця ДТП
Фото з місця ДТП

Жулін порушив правила дорожнього руху і врізався в маршрутний автобус, який виїжджав з головної дороги. Пасажири не постраждали – невеликі травми. Водій Рено загинув на місці, його пасажир при смерті.

Фото з місця ДТП
Фото з місця ДТП

Дмитро Жулин досі вважався послушником одного з монастирів, хоча після гучного відходу в 2009 році, знявся в ролі Орлова в ситкомі «Ботанів», потім в 2017 році – в серіалі «Рідне серце».

Дмитро Жулин в фільмі
Дмитро Жулин у фільмі «Рідне серце»

Як зістикувати всі ці факти – незрозуміло. Тепер він відповість перед Богом.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.