Коли почнеться бабине літо 2021: синоптики дали прогноз

В Україні в цьому році осінь настала строго за графіком - з першого вересня в різних регіонах почалися дощі, рвучкі вітри і грози.

Однак любителі тепла і спеки не були готові до такої зміни погоди, тому з нетерпінням чекають коли почнеться бабине літо 2021 Україна. Синоптики пообіцяли, що в цьому році осінь і зима не будуть такими аномальними, як раніше.

Якщо проаналізувати прогноз погоди по Україні з сайту Gismeteo, перша половина вересня буде холодною і мокрою. Практично по всій території України до 14-15 числа буде холодно, тому не ховайте дощовики, теплі речі і парасольки.

Потім атмосферний фронт змінюється і в Україну приходить бабине літо. Однак навіть в той час не варто очікувати сильної спеки. Ночі будуть стає трохи тепліше, а час від часу будуть заморозки.

Днем протягом тижня буде висока температура, +20 і вище, а в другій половині вересня знизиться, але не сильно.

Народний календар осінь
Народний календар осінь

Нижче дивіться прогноз погоди для міст з різних куточків країни: Києва, Львова, Дніпра, Одеси, Харкова.

До слова, синоптики прогнозують, що листопад 2021 буде холодним. Уже в другій половині листопада Україну накриє сніг, будуть рясні опади. Однак сніг швидко розтане, і практично до нового року погода буде морозною і сухий.

Прогноз на зиму 2021

Народний синоптик Леонід Горбань зазначає, що зима цього року буде сніжна і холодна. Цього любителі кататися на гірках і лижах дуже чекають.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.