В Україні пообіцяли заморозки до -5: де і коли вони очікуються

На поверхні ґрунту заморозки прогнозуються від 0 до мінус 5 градусів. В повітрі від 0 до мінус 2 градусів.

Український гідрометеорологічний центр попередив жителів України, про заморозки до мінус 5 градусів за Цельсієм. Вони очікуються по Київській області вночі 5-7 жовтня 2021 року. На поверхні ґрунту заморозки прогнозуються від 0 до мінус 5 градусів. В повітрі від 0 до мінус 2 градусів.
Також, синоптики звертають увагу, що в місті Києві заморозків не передбачається.

Як раніше повідомляла Наталя Птуха, яка є синоптиком Укргідрометцентру, що “бабине літо” повернулося в нашу країну, але воно буде холодним. Вона констатувала, що за її прогнозами в перші дні жовтня 2021 року прогнозуються заморозки. Хоча днем погода буде сонячна і безвітряна, але вночі можливі заморозки.

Заморозки

Як сказала Наталія Птуха заморозки прогнозуються в північних областях України та частково в центі та на сході.

Антициклон, який знаходиться на нашій територією впливає і тому вдень буде ясно, проте коли безхмарне небо то вночі все, то тепло, що днем накопичилося буде швидко йде в навколишній простір.

Також синоптик розповів, що хоч вдень буде сонячна погода, але з ранку місцями по Україні будуть тумани. Це стосується заходу нашої країни.
Температура коливатиметься від 12-13 градусів тепла, а місцями навіть і до +16, на півдні України +17.

Орієнтуючись на прогнози синоптиків, потрібно тепло одягатися.

Також цей прогноз буде корисний тим, хто вирушає в поїздку по своїх справах або у відрядження, або планує організувати відпочинок на природі.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.