Яка ціна сурогатного материнства? Українка розповіла, скільки їй заплатять за дитину

Українка з Вінниці розповіла, скільки отримає грошей за виношування дитини для бездітної китайської пари.

Ольга Кіцена з Вінниці виношує дитину для пари з Уханю. 43-річна жінка не приховує, що вона погодилася тільки заради грошей. Про те, що вона стала сурогатною мамою, українка написала на своїй сторінці в Фейсбук.

 ""

Жінка повідомила, що не буде приховувати свою вагітність. Вона одна виховує 13-річну дочку. Разом з дитиною і мамою-пенсіонеркою вони живуть в однокімнатній квартирі.

«Я не могла просто так зникнути з життя на 9 місяців. Все рівно виникали б питання у моїх знайомих, друзів, родичів, на зразок «хто батько» і «куди поділась дитина», – про це розповіла Ольга в інтерв’ю, яке опублікувало місцеве ЗМІ.

Ольга Кицена
Ольга Кіцена

Українка говорить, що такі жінки, як вона, допомагають сімейним парам стати батьками. Це важлива місія, але на першому плані у всіх заробіток. За майбутню дитину Ользі заплатять 13 тисяч євро.

Вінничанка також повідомила, що 30 тисяч євро отримують тільки мами, які народили близнюків або двійнят. За одного малюка дають 13 тисяч і дві тисячі євро на харчування під час вагітності. Виходить приблизно 6 тисяч гривень на місяць.

«Це мало, як на мене. Клініка оплачує дорогу за наявності квитків, а в Київ я їжджу двічі на місяць. Оплачують також всі аналізи, зроблені за межами клініки. Останній місяць перед родами сурогатним матерям забезпечують проживання в Києві – квартиру чи готель, а також доїзд на таксі до клініки. Ну й звичайно, все медичне забезпечення: від препаратів до вітамінів – за рахунок клініки. Думаю, клініка, щонайменше, в три рази більше заробляє», –стверджує Ольга.

Жінка хотіла купити за гроші сурогатного материнства житло, але на квартиру не вистачить коштів. Проте вона зможе забезпечити свою дитину:

« На квартиру хоч і не вистачить, але я зможу забезпечити своїй доньці репетиторів, спортивні секції, нормальне харчування та ін.».

У мережі думки розділилися, але більшість підтримує жінку, яка сама забезпечує себе, рідну 13-літню доньку і маму: «Ти молодець», «Розумниця», «Гарну справу робите. Завжди захоплювалася такими жінками».

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.