На Одещині загинула 5-річна дівчинка від опіку 4-го ступеня: мама дитини викликала швидку лише на наступний день після трагедії

Дитина обгоріла внаслідок гри зі сірниками. 5-річна Катя потрапила в лікарню лише на наступний ранок. Мама дівчинки каже, що збирала гроші.

Про трагедію, яка сталася у селі на Одещині, повідомила волонтер Катерина Ножевнікова. За її словами травми були несумісні з життям, 35 % тіла дівчинки обгоріло. Дитина гралася зі сірниками, синтетичну майку зняли разом зі шкірою.

«Мати дівчинки виховує трьох дітей сама. Тато приїжджає раз на два роки. Виплата від держави 4200 грн на всіх дітей. Великий город і щоденна робота там, щоб виростити щось на прожиток. Корова, яку потрібно доїти. І дітки, які через все це найчастіше самі по собі», – розповіла волонтер.

Катерина Ножевнікова повідомила, що мама померлої дівчинки викликала швидку на наступний ранок. Жінка пояснила, що у неї не було грошей. А коли позичила у сусідів, тоді вже зателефонувала до лікарні.

У поліції розповіли, що дитина потрапила до лікарні 2 червня, а померла сьогодні зранку.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за п. 2, ст. 115 КК України (умисне вбивство), – повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, перша допомога при термічних опіках:

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.