В Індії сфотографували дуже рідкісного чорного тигра – таких у світі лише 6 особин

Поява цього розкішного звіра перед камерою фотографа - справжнє диво. Ніхто і не підозрював, що в тій місцевості живе один з найрідкісніших звірів світу.

Подія сталася в штаті Одіші, який розташований на південному сході Індії. Там знаходяться два великих заповідника: Нанданкенен і Сіміліпал. Всі 6 відомих чорних тигрів живуть на цій території, але їх ніколи не бачили в тій частині, де фотограф знімав мавп.

Раптом він помітив дивну тварину – з гущавини вийшов великий тигр незвичайного забарвлення, постояв – подивився на всі боки і знову пішов у зарості. На щастя фотографа він не розгубився, а став активно знімати. Його фото стали справжньою сенсацією.

Чорний тигр
Чорний тигр

Чорні тигри – це не якийсь особливий вид, а просто мутації в генах звичайних тигрів, як і тигри-альбіноси. Така мутація зустрічається досить часто. На сьогодні в неволі міститися 130 альбіносів, близько 80 живе в джунглях.

Тигр-альбінос
Тигр-альбінос

А ось звірів з підвищеним вмістом меланіну всього 6 і все одні – нащадки розкішного красеня, якому дали ім’я Бусті.

Черный тигр
Чорний тигр

За новим фото помітно, що шерсть нащадка менш темна, є помаранчеві плями, чого зовсім немає у батька.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.