(Відео) Панди роблять сальто на снігу, користувачі Інтернету кажуть: “Краще в Твіттері! “

Відео, опубліковане Смітсонівський національним зоопарком і біологічним інститутом охорони природи, зібрало понад 7 мільйонів переглядів.

Звірі іноді бувають такі потішними та завжди підіймає настрій. В Інтернеті час від часу потрапляють цікаві та відео, що захоплює.

Перегляд відео з пандами ніколи не змусить вас нудьгувати, і якщо вам вдасться побачити, як панда робить гірки та перекидається на снігу, це радість, яку не можна замінити нічим іншим.

Ось одне таке відео, яке обов’язково принесе вам безмірну радість. Ви можете побачити двох гігантських панд, Мей Сян і Тіан Тянь, що демонструють всілякі витівки – від слайдів до кульбітів – на снігу.

 "Панди
Панди роблять сальто на снігу

“Горки, сальто і чиста радість панди. Вітаю зі сніжним днем від гігантських панд Мей Сян і Тянь Тянь!” – Національний зоопарк (@NationalZoo) 1612127345000

Відео, опубліковане Смітсонівський національним зоопарком і біологічним інститутом охорони природи, зібрало понад 7 мільйонів переглядів і було відправлено майже 50 тисяч разів.
Ось що користувачі мережі говорять про милого відео:

“Happy panda, спільнота пишається $ BEST і $ PAN @bitpanda – НАЙБІЛЬШИЙ $ BEST з @PantosIO”, – BlubbaBOX (@BlubbaBox) 1612270135000

“Ну наконец то! Хороші новини з DC”, – Марія Ельвіра Салазар (@MaElviraSalazar) 1612234144000

“Сподіваюся, це змусить вас посміхнутися. Прогноз для Шотландії обіцяє сніг на завтра – це будемо ми!”, – Wee Walking Tours 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (@WeeWalkingTours) 1612207079000

“Ваш момент хуртовини дзен.” – Джонатан Редекер (@JonRedeker) 1612197249000

“Краще у Твіттері сьогодні !! https”, – Крістін Воллс (@KristinKVEW) 1612192470000

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.