Реальні сміливці: брати дивом врятувалися від пожежі в будівлі, стрибнувши в руки натовпу

Десятирічний старший брат сказав, що зібралася внизу натовпі, що він не може відкрити двері, бо у нього немає ключів.

Є багато випадків, коли люди потрапляють у пастку в будинку, що палає. І не можуть звідти вибратися. Коли це трапляється з дорослими, то вони намагаються вирішити проблему і врятуватися. Однак коли це трапляється з дітьми, то не завжди вони можуть діяти адекватно.

Тим більше коли вогонь і дим не дає часу подумати та вирішити що робити в такій ситуації. Як правило, пожежники встигають загасити пожежу і з наявними технічними засобами справляються з ситуацією. Іноді приходять на допомогу люди, які опинилися поруч в цей момент.

Два брата збігають з будівлі, що палає, стрибнувши з висоти 40 футів і потрапивши в пастку рятувальників.
Згідно зі звітом Daily Mail, запис був зроблений свідком в Греноблі у вівторок. Після публікації в мережі відео, що шокує стало вірусним.

Швидке мислення і сталеві нерви врятували життя двох братів, і вони зістрибнули з третього поверху будівлі, що горіла у Франції. Їх багатоквартирний будинок загорівся, і вони не могли отримати доступ до дверей. Дует був врятований групою нижче, які чекали під будівлею.

Л
Люди врятували дітей

Згідно зі звітом, братів змусили вискочити з квартири, тому що їх двері були замкнені зовні, і у них не було ключів від дверей. Десятирічний старший брат сказав, що зібралася внизу натовпі, що він не може відкрити двері, бо у нього немає ключів, перш ніж спустити свого трирічного брата з вікна і кинути його в руки людям, які зібралися внизу. Потім він сам стрибнув.
Хвилинне відео було переглянуто понад 7 тисяч разів і сподобалося тисячам людей.

Інформація була взята з “Таймс Індія”.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.