Про що мріє Дмитро Комаров? Зовсім не подорожі і журналістика

Для Дмитра найголовніші предмети колекціонування є емоції та враження. Він їх так багато отримав, що впору написати книгу або створити фільм.

Дмитро Комаров вважає себе щасливою людиною. Він займається улюбленою справою і це йому подобається.

Дмитро Комаров з усіх своїх поїздок по світу привозить різні артефакти. Це бразильські стріли та луки, кам’яні сокири папуасів або щось незвичайне. Надалі він мріє відкрити музей і назвати його “Світ навиворіт”.

Однак для Дмитра найголовніші предмети колекціонування є емоції та враження. Він їх так багато отримав, що впору написати книгу або створити фільм. Так нещодавно він в Карачі познайомився в зоопарку з “людиною-лисицею”.

Це унікальне місто, в ньому за офіційними даними живе 16 мільйонів людей, але якщо враховувати тих хто приїхав на заробітки, то їх буде 40 мільйонів. Це практично як населення України. Тільки уявіть собі, що в одному місті живуть всі жителі України.

Щоб побачити місто, Дмитро політав за штурвалом літака. Це стало для нього черговою колекцією. І це його вразило. Коли ви підіймаєтеся в небо на старенькому літаку, а назустріч вам сідати на аеродром Боїнг – це чогось варте. Як констатує Дмитро, він місто Карачі не забуде ніколи. Він буде сумувати за нього. У Карачі прикрашають навіть літаки та це так прикольно.

Однак він поки не рекомендує іншим туди вирушати в подорож, бо це проблемне місто щодо безпеки. Трохи пізніше він розповість ще кілька фактів про Пакистан і порекомендує де можна побувати туристам.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.