Як довго людина може залишатися в одному положенні? Чоловік тримав руку вгору 47 років (Відео)

У представленому відео ви можете побачити героїв, які дивно відрізняються від звичайних людей своїми вчинками.

Є багато незрозумілих речей в нашому світі. Деякі люди хочуть виділитися і роблять такі речі, що просто диву даєшся. Найцікавіше навіщо це їм.
Ви пробували деякий час перебувати нерухомо? Або піднявши ногу, або руку застигнути в такому положенні? Скільки часу ви можете перебувати так? На планеті кілька мільярдів осіб і кожен унікальний, але є люди, які відрізняються від інших. І це досить дивні люди. Вони можуть таке робити, що вам навіть і не снилося. Вони можуть незвично виглядати та здійснювати незвичайні вчинки, а решта люди не можуть зрозуміти що відбувається.
У представленому відео ви можете побачити героїв, які дивно відрізняються від звичайних людей своїми вчинками.

Нігті 47 років не стриглися
Нігті 47 років не стриглися

Перше, що хочеться вам показати, це чоловіка який вже 47 років перебуває з піднятою рукою і ніколи її не опускав. За десятиліття рука практично висохла і стала схожа на кістку обтягнута шкірою. Вона майже атрофувалась. А якщо ви звернете знімання в відео на дивно закручені штуки на кінці руки, то не дивуйтеся, це закручені нігті. Ось, що буває якщо їх не підстригати кілька десятків років.

А наступний кадр – друшляк на голові викликає більше запитань, ніж відповідей. Навіщо носити на голові, то, що потрібно на кухні? Адже це посуд для того, щоб зціджувати макарони. Деякі люди називають це головним убором, а значить в ньому можна фотографуватися на документи. Так, барвистий, незвичайні та такий дивний світ існує навколо нас. Подивіться це відео і ви переконаєтеся в цьому.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.