Як рятували білку в міському парку небайдужі люди (Відео)

В одному парку білченя заплутався в мотку волосіні, який люди викинули в парку. Сама вона не змогла виплутатися і допомогли співчутливі хлопчаки.

Деревні білки отримали своє загальну назву від того факту, що вони водяться в лісових і міських районах з деревами. Вони гніздяться, уникають хижаків і збирають їжу на деревах. Деревні білки – це всеосяжний термін для декількох видів, сірих білок, білок-летяг і соснових білок.

Як виглядають деревні білки?

Їх колір може варіюватися в залежності від навколишнього середовища проживання і регіонів, в яких вони мешкають. У північно-східній частині ареалу білки мають тенденцію бути сірими зверху і жовтуватими знизу. У західній частині ареалу вони яскраво-рожевого кольору. У південній частині ареалу вони, як правило, чорні з білими плямами на морді та хвості. Їх хутро темно-сірий з переплетеними ділянками більш світлого сірого кольору. Соснові білки, яких також називають червоними білками. Їх хутро іржаво-червоний або сірий зверху з білою або сірувато-білою нижньою стороною і хвостом з чорними смугами та білими краями.

Білка
Білка

Міські білки

Часто білки живуть в міських парках і лісонасадженнях. Так їм простіше просочитися взимку. Їх підгодовують небайдужі люди.

Однак люди також можуть стати причиною проблем для білок. Так в одному парку білченя заплутався в мотку волосіні, який люди викинули в парку. Сама вона не змогла виплутатися і допомогли співчутливі хлопчаки. Спершу білку побачила бабуся і розповіла хлопчикам де вона знаходиться. Хлопці намагалися відразу звільнити білку вручну, але розплутати волосінь особливо на шиї їм не вдалося. Тому вони забрали її до себе і почали звільняти від волосіні. Як це було ви можете подивитися на відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.