“Євробачення-2021”: як виступив переможець конкурсу в фіналі і як він виглядає?

Україна в 2021 році посіла п'яте місце в найпрестижнішому вокальному конкурсі Європи. Перше місце зайняла італійська група Манескін - Måneskin. Ці музиканти дуже епатажні.

Композиція у артистів називалася “Zitti E Buoni”. Але запам’яталася група Манескін не тільки вдалою піснею і потужним вокалом, а ще й своїм епатажним виступом.

На сцені Роттердама виконавці від Італії влаштували справжнє вогняне шоу. А вокалісти, незважаючи на те, що вони чоловічої статі, виступали на високих підборах, з яскравим і агресивним make-up-му, а рокер вийшов на сцені в блискучому комбінезоні. Загалом, глядачі були задоволені не тільки піснею, яка качає, а й справжнім шоу.

Пропонуємо вам подивитися відеозапис виступу самостійно по посиланню нижче.

Деякий факти про групу, яка перемогла на Євробаченні

Склад музичного колективу Манескін:

  • Даміано Давид – вокаліст
  • Ітан Торки – барабанщик
  • Томас Раджі – гітарист
  • Вікторія Де Анжеліс – басистка
Склад італійської рок-групи Манескін, яка перемогла на Євробаченні 2021
Склад італійської рок-групи Манескін, яка перемогла на Євробаченні 2021

Відомо, що переможці Євробачення-2021 виконали італійську пісню Zitti E Buoni, назва якої перекладається як “Тихі і слухняні”.

Її написали ще п’ять років тому як баладу. Вже потім адаптували і міняли під рок-версію. Пісня “Zitti E Buoni ” – своєрідне звертається до молоді, якій не треба нікого слухати і треба залишатися собою.

Варто відзначити, що в оригінальному тексті пісні є мат. Але на Євробаченні він заборонений, тому Maneskin виконують скорочену версію з цензурою.

 

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.