(ТОП-3 Відео) Собака Фелікс завойовує інстаграм: підніміть собі настрій!

Серед безлічі домашніх тварин, що беруть участь у випробуваннях з перешкодами в Instagram, пухнаста собака на ім'я Фелікс стала популярною.

Іноді бувають часи в житті коли немає настрою. Приходиш додому з роботи як “вичавлений лимон”. Хто може відновити вам настрій в такий період? Дехто каже – дружина, інші кажуть, що маленькі діти можуть з вами пограти та ви перестанете себе погано почувати. Хоча є ще варіант – це ваші чотириногі друзі. Вони завжди радо зустрічають вас (дружина або чоловік, може вас зустрічати не завжди радісно!) І кидаються назустріч, облизують і заглядають в очі.

А потім починають вас веселити. Чи ви думаєте їм різні варіанти пустощів, за які ви їх не лаєте. І після цього прекрасний настрій – відновлено. І ви забуваєте, що ще не повечеряли та навіть не подивилися свою улюблену передачу. Вся увага у вас на чотириногого друга!

Подивіться кілька відео нижче і гарантуємо вам прекрасний настрій в кінці робочого дня!

Чарівна собака долає перешкоди
Серед безлічі домашніх тварин, що беруть участь у випробуваннях з перешкодами в Instagram, пухнаста собака, на ім’я Фелікс стала популярною, щоб виконати це випробування в чудовій манері. Відео було опубліковано в Instagram на сторінці Wanderlust Samoyed з підписом: “Народився наступний секретний агент “. Було видно, як Фелікс стрибає через скляні пляшки та м’які іграшки своїми пухнастими лапками, а в кінці він крадеться знизу через заплутані мотузочки. Відео зібрало понад 24,6 тисячі лайків в Instagram з декількома коментарями.

Як вам відео незвичайного пса з інстаграм?

Інформація була взята з: “republicworld.com/entertainment-news”.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.