ТОП-4 фактів про герані: господаркам на замітку!

Ви можете убезпечитися і посадити сорти герані, які прекрасно переносять спеку. До них відносяться серії Americana та Orbit, а також серії Cascade і Summer Showers.

Герань, є популярною квіткою. Інакше герань називається пеларгонія. Це витривалий багаторічна квітка.
Іноді герань ще називають – журавлиними векселями.

Багато видів герані прекрасно пахнуть, особливо листя.
Деякі види герані пахнуть як троянди або лимони.

Герань може чудово обходитися без води

Ці квіти люблять сонце. Їх можна поливати нерегулярно, а коли ґрунт добре дренувати, то надлишок води не вплине на герань. Вона, є невибагливою рослиною і відмінно підходить для висадки в контейнери.

Герань любить горщики

Ніжна герань!

Кращий варіант посадки герані – це горщики. Потім ви можете кілька горщиків скомбінувати, враховуючи різні кольори рослин коли вони цвітуть. З плином часу ви цю комбінацію можете змінюватися не пересаджуючи рослину, а просто потрібно переставити горщики.
Невелика тінь для герані не перешкода.

Герань буває різнобарвна як веселка

Це “Orange Appeal” і “Mrs. У Pollock”- яскраво-червоні квіти, а у” Golden Ears”- кораловий колір. Герань плюща цвіте білим, червоним, кораловим, рожевим і лавандовим відтінками.

На герань негативно діє спека

Як кажуть досвідчені садівники, що сильна спека влітку, позначається на стан герані. Вони перестають цвісти, і їх розвиток завмирає. Це відомо як теплова перевірка. Коли спека спаде, герань відновить цвітіння. Краще вона цвіте в прохолодний період.
Ви можете убезпечитися і посадити сорти герані, які прекрасно переносять спеку. До них відносяться серії Americana та Orbit, а також серії Cascade і Summer Showers.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.