Бездомний кіт веде жінку в магазин і вказує на їжу, яку він хоче

Всі знають, на що підуть кішки, коли захочуть трохи любові. Але одна бездомна кішка була трохи розумнішими за інших і пішла ще далі, щоб отримати їжу, яку вона хотіла.

Таня Лізбет Сантос Кой Това не повірила своїм очам, коли маленька бездомна кішка в Мексиці привела її в магазин і показала корм для тварин.

Всі знають, на що підуть кішки, коли захочуть трохи любові.

Багато людей підгодовують бездомних кішок і ті дізнаються їх на відстані. Вони зустрічають своїх годувальників і можуть довго йти за ними.

Але одна бездомна кішка була трохи розумнішими за інших і пішла ще далі, щоб отримати їжу, яку вона хотіла.

Вчителька початкових класів Таня Лізбет Сантос Кой Това, 33 роки, йшла по вулицях Мексики, коли побачила через дорогу кішку, яка досить скоро почала переслідувати її.

 ""

Потім кішка відвела її в найближчий магазин, а точніше до проходу з кормом для домашніх тварин, і вказала на те, що їй потрібно.

Жінка сказала: «Кішка плуталася між ногами і не давала йти, як би просячи, щоб я звернула на неї увагу. Коли я пішла за нею, вона привела мене до стійки для корму для тварин ».

 ""

І жінка зрозуміла, що кішка голодна.

Таня сказала, що вона часто бачила, як кішка кралася, намагаючись потрапити в магазин з різними людьми, і просто припустила, що вона належить одному з менеджерів та продавців магазину.

Але, поговоривши з ними – з’ясувала, що кішка приходила в певні години і часто робила це з клієнтами, сподіваючись, що вони пошкодують і куплять їй їжу.

Таня продовжувала: «Кожен раз, коли вона приходила в магазин, ми вітали один одного і робили те ж саме, вона проводила мене до полиці і вибирала їжу, яку вона хотіла».

Прив’язавшись до чарівної білої кішці, вона простежила, де вона живе.

«Одного разу я помітила, що у неї багато травм, і я вирішила піти за нею, щоб дізнатися, чи є у неї будинок».

Виявивши, що вона жила в покинутому будинку і вирішила забрати її до себе додому. Так життя кішки змінилося назавжди.

 ""

Таня прихистила її і виявила, що це кіт і назвала його – Кролик.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.