Водій-далекобійник знищив спортивне авто боса, коли його звільнили

Водій помстився керівнику за його звільнення. Він наїхав стоїмо тягачем на дорогий спортивний автомобіль свого боса. Феррарі був повністю розчавлений.

Безпрецедентний випадок стався в Сполучених Штатах Америки. Водій чиказької фірми, яка перевозить вантажі помстився керівнику за його звільнення. Зробив це він своєрідним чином. Він наїхав стоїмо тягачем на дорогий спортивний автомобіль свого боса. Феррарі був повністю розчавлений.

Історія полягає в тому, що через 4 дні після прийняття на роботу, у водія стався конфлікт з шефом. Існує два передбачуваних пояснення цього конфлікту. Перша версія: водій відмовився проходити тест на наркотики, друга: йому не видали нову вантажівку. Після чого начальство його звільнило і виплатило компенсацію. Незважаючи на це водій вирішив помститися шефу.

Водій уточнив у який звільнився його начальника, його чи Феррарі стоїть біля будівлі фірми. Коли шеф відповів ствердно, то далекобійник сів за кермо тягача Volvo і зім’яв спорткар боса. Машина, яку він розчавив варто 375 тисяч євро. Всупереч обуренню господаря і спробі його перешкоджати наїзду – водій тягачем “припечатав” авто до стіни. Після того, як викликали поліцію, водій був арештований. Тепер у далекобійника стало відразу дві проблеми – звільнення і відновлення автомобіля шефа, яке обійдеться йому недешево.

Один з водіїв фірми сказав: “Хороший рецепт по швидкому звільненню з організації “.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.