(Відео.Фото) Чи існує Килим-літак. Відповідь: Так! У Гімалаях його бачили)

Багато людей, які переглянули цей відеоролик, сказали, що виглядає це досить підтверджують існування килима-літака.

Ніхто спершу не повірив своїм очам. Виявляється давні перекази, що розповідають про килимі-літаку цілком може бути правдою.

Якщо подивитися відеоролик, то можна і правда в це повірити. У Гімалаях був відзнятий цей ролик, на якому чітко видно як кілька людей “летять” над горами на килимі-літаку.

 ""

Користувач, який розмістив відео, пояснює як це сталося. Справа в тому, що це люди їдять на вантажівці, який пересувається високо в гімалайських горах.

Багато людей, які переглянули цей відеоролик, сказали, що виглядає це досить підтверджують існування килима-літака. Всім хочеться вірити в добру, стару казку.

Інші користувачі соцмереж констатували, що ні за що не сіли б в такий вантажівка і не проїхалися по горах Гімалаїв.

Килим-літак – “летить ” над горами (відео)

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.