У ДТП загинув Дмитро Жулін – актор серіалів, який прийняв постриг в монастирі (фото з місця ДТП)

Вся публічна частина життя цієї людини дуже дивна і викликає багато питань. Відповідей ми, напевно, вже не отримаємо - 22 вересня його життєвий шлях закінчився.

На самому злеті своєї кар’єри Дмитро Жулин зник.

Він зіграв у фільмі «Екстраскоп» (2004), «Якщо у Вас немає тітки» (Україна, 2007), «Полювання на Берію» (2009).

Дмитро Жулин в кіно
Дмитро Жулин в кіно

Як з’ясувалося, актор вирішив зав’язати з мирським життям і пішов в монастир. Подейкують, що до цього має відношення Іван Охлобистін, який тоді був попом.

священик Іван
священик Іван

З того часу про нього (Жуліна) забули. Тим більше, що він сам зробив звернення до світу, в якому сказав, що втомився жити за людськими законами, а хоче по Божим.

Дмитро Жулин в серіалі "Олександрівський сад"
Дмитро Жулин в серіалі “Олександрівський сад”

І раптом новина – чоловік загинув в ДТП у Володимирській області. Він сидів за кермом новенького позашляховика Renault Duster, поруч з ним був пасажир, особа якого раптом виявилася засекреченою (той в лікарні з травмами).

Фото з місця ДТП
Фото з місця ДТП

Жулін порушив правила дорожнього руху і врізався в маршрутний автобус, який виїжджав з головної дороги. Пасажири не постраждали – невеликі травми. Водій Рено загинув на місці, його пасажир при смерті.

Фото з місця ДТП
Фото з місця ДТП

Дмитро Жулин досі вважався послушником одного з монастирів, хоча після гучного відходу в 2009 році, знявся в ролі Орлова в ситкомі «Ботанів», потім в 2017 році – в серіалі «Рідне серце».

Дмитро Жулин в фільмі
Дмитро Жулин у фільмі «Рідне серце»

Як зістикувати всі ці факти – незрозуміло. Тепер він відповість перед Богом.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.