Принц Вільям оцінив поведінку принца Гаррі і Меган

Розкол, який виник між двома принцами, досліджується в новій книзі королівського історика Роберта Лейсі.

Оцінка принцом Гаррі та Меган Маркл поведінки принца Гаррі та Меган Маркл під час народження їхнього сина Арчі Харрісона викладена в новій книзі.

За словами автора Роберта Лейсі, обов’язок Вільяма захищати монархію означала, що він не міг схвалити дії Гаррі.

Принц Вільям, 38 років, і принц Гаррі, 36 років, росли разом, але після одруження Гаррі на Меган Маркл брати розійшлися. У той час як доля Вільяма як майбутнього короля вказала йому чіткий шлях, Гаррі та Меган були в центрі уваги та намагалися знайти своє місце в королівській родині.

Розкол, який виник між двома принцами, досліджується в новій книзі королівського історика Роберта Лейсі «Битва братів: Вільям, Гаррі та внутрішня історія сім’ї в сум’ятті».

У книзі автор стверджує, що аудієнції Вільяма з королевою з юних років зробили його воротарем монархії, готовим захищати цю установу за всяку ціну.

Г-н Лейсі пише: «Бесіди принца в Дубовой кімнаті допомогли перетворити крихкого школяра, що прямував до зриву, в досить крутого хлопця, який захищає стандарти своїй ексклюзивній королівської клуб. ”

За словами містера Лейсі, Вільям не був готовий втратити стандарти, навіть для свого брата Гаррі.

 ""

Він пише: «Принц не був готовий дозволити нікому – і вже тим більше його братові та американської знаменитої дружини – погрожувати дорогоцінною спадщиною, яка йому довірила його бабуся».

Г-н Лейсі цитує інтерв’ю, в якому Вільям поділився своїм традиційним королівським боргом, монархією і роллю королеви у 2011 році.

Містер Лейсі пише: «Вона точно не піклується про знаменитостей», – заявив Вільям у 2011 році.

У книзі йдеться: «Мова йде про те, щоб подавати приклади. Це про те, щоб використовувати своє становище на благо.

«Мова йде про служіння країні – і в цьому суть справи».

У той час як Меган і принц Гаррі могли залишити королівське життя позаду і переїхати до Каліфорнії, королівська доля Вільяма визначена.

 ""

Містер Лейсі пише: «Брат Гаррі, можливо, прямував в Ла-Ла-Ленд, але брат Вільям збирався стати королем».

За словами автора, принц Вільям зробив визнання одному про те, що більше не відчуває себе в змозі підтримувати поведінку Гаррі.

Містер Лейсі пише: «Я все життя разом обіймав його за плече», – сказав принц одного, пояснивши, чому поведінка Гаррі та Меган і низка помилкових рішень, пов’язаних з народженням і хрещенням Арчі, особливо дивне приховування хресних батьків – привели до розриву між братами, який пізніше в тому ж році Гаррі охарактеризував як пошук «різних шляхів».

«Я більше не можу цього робити, – сказав Вільям».

Принц Гаррі та Меган базуються в США з березня і, як очікується, залишаться там в доступному для огляду майбутньому.

Після відходу з королівської сім’ї пара підписала мега-угоду з потоковим гігантом Netflix, який дав їм фінансову незалежність від королівської сім’ї.

Сассекс також знаходяться в списку високопоставлених публічних ораторів Гаррі Уокера і, як очікується, будуть заробляти гроші, виступаючи в майбутньому.

Раніше в цьому році Гаррі та Вільям оголосили про спільну заяву про нову меморіальної статуї на честь їх покійної матері принцесі Діані, яка буде відкрита в садах Кенсінгтонського палацу наступного літа.

Цей проєкт є першою ініціативою, над якою брати публічно співпрацюють кілька місяців.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.