Календар вихідних та святкових днів в червні 2021 року

Так що шановні мешканці України - плануйте свої вихідні. Замовляйте заздалегідь квитки на поїзд, літак або міжнародний автобус.

Скоро настане довгоочікувана пора – літо! Його все з нетерпінням чекають. Деякі вже планують як будуть відпочивати та куди поїдуть – на курорт або в село на город.

Люди хочуть знати скільки буде вихідних і святкових днів у червні 2021 року. І це правильно – треба ж розраховувати свій бюджет і час.

У червні 2021 року буде святкові дати та це радує, тому що українці отримають додаткові вихідні.
У червні православна церква і всі жителі України будуть святкувати Трійцю. Це свято буде 20 червня 2021 року. Він випадає на неділю і тому вихідний день перенесуть на понеділок. У зв’язку з чим буде три дні вихідних – 19, 20 і 21 червня.

28 червня 2021 року Україна відзначає День Конституції. А він випадає на понеділок. І тому у нас знову буде додаткові вихідні, тобто українці будуть відпочивати з 26 по 28 червня включно.

Календар вихідних та святкових днів на червень 2021 року

Так що шановні мешканці України – плануйте свої вихідні, виходячи з вищевказаного. Замовляйте заздалегідь квитки на поїзд, літак або міжнародний автобус.

Замовляйте готелі в Україні та за кордоном на питання, що цікавлять вас курорти, включаючи Мальдіви та Мексику, де вже давно уподобав відпочивати наш вітчизняний шоу-бізнес.

А ті хто вирішив поправити своє фізичне і психологічне здоров’я на городі та приїхати до мами, тата, бабусь і дідусів і допомогти їм навести там порядок, не повинні забувати, що після сільськогосподарських робіт обов’язково на вихідні потрібно порадувати себе шашликом!

Відпочинок на природі

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.