(Фото) Святкова, особлива ніч на Івана Купала для Дмитра Комарова

Як відсвяткував цю ніч Дмитро Комаров в українських Карпатах, ви можете побачити з його фотографії, яку він розмістив на своїй сторінці в інстаграм.

Наші предки шанували цей дивовижний свято – Івана Купала.
Так, і зараз він є улюбленим святом

У кожного з цим святом пов’язані свої спогади, особливо в ніч з 6 на 7 липня. Друзі, багаття і звичайно веселощі та хороводи.

Багато українців святкують Купальську ніч з вогнищами, які триває всю ніч. Деякі люди стрибають через вогонь, оскільки вважається, що стрибок через багаття очищає людей від хвороб і невдач. Деякі групи людей співають пісні про кохання, романі і шлюб в ніч на Купала. Для деяких жінок також прийнято носити традиційний одяг з вишивкою і вінком з квітів на голові, щоб відзначити літню ніч.

Історія

День Івана Купали об’єднує в собі слова Іван, слов’янське ім’я Іоанна Хрестителя, і Купала, що походить від слов’янського слова для купання. Однак також говорять, що назва дня пов’язано з Купаджлой або Купало, богом врожаю. Традиції і заходи, пов’язані з цим святом, також сягають поганським обрядам.

Купальська ніч пов’язана зі святкуванням літнього сонцестояння. Дата 7 липня не є фактичним днем ​​червневого сонцестояння, а також літнім сонцестоянням в північній півкулі. За юліанським календарем ніч Купали припадає на 24 червня, що теоретично ближче до червневого сонцестояння.

символ

Вважається, що стрибок через багаття очищає людей від хвороб і невезіння. Ще одним очищує елементом вважається вода.

Як відсвяткував цю ніч Дмитро Комаров в українських Карпатах, ви можете побачити з його фотографії, яку він розмістив на своїй сторінці в інстаграм. Прочитайте пост, яким він супроводив це фото.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.