Коли зростуть пенсії в Україні: дата найближчого підвищення

Денис Шмигаль, який є прем'єр-міністром України, раніше повідомив, що найближчим підвищення пенсій в Україні слід очікувати з 01.12.2021 року.

Жителів нашої країни дуже цікавлять соціальні питання. Особливо тарифи на комунальні послуги, ціни на ліки та харчові продукти.

Люди пенсійного віку цікавляться коли буде чергове підвищення пенсій і наскільки вони підвищаться.

А також яким категоріям пенсіонерів буде доплата.
Річ у тому, що звичайному пенсіонеру проблематично прожити на пенсію, особливо якщо немає субсидії або людині потрібно витрачати значні суми грошей на ліки. Адже мало хто з пенсіонерів їх не купує і може похвалитися відмінним здоров’ям.

Коли підвищать пенсії?

До того ж левову частку з сімейного бюджету потрібно витрачати на харчові продукти і комунальні послуги.
Звичайно є пенсіонери, яким надають допомогу діти або навіть онуки. Однак таких мало. Пенсіонерам доводиться розраховувати тільки на себе. Трохи можна підтримати сімейний бюджет присадибним господарством. Але це не всім під силу – здоров’я вже не те.
Ось пенсіонери та сподіваються на державу і чекають чергового підвищення пенсій.

Денис Шмигаль, який є прем’єр-міністром України, раніше повідомив, що найближчим підвищення пенсій в Україні слід очікувати з 01.12.2021 року. З цієї дати буде збільшена мінімальна пенсія в нашій країні. Це пов’язано зі збільшенням мінімальної заробітної плати в Україні.

Про це чиновник повідав на своїй сторінці в Facebook.
Також Денис Шмигаль констатував, що для того, щоб своєчасно виплачувати пенсії, які збільшаться з 1 грудня 2021 року уряд збільшив бюджет Пенсійного фонду на 18,5 мільярда гривень.

Прем’єр-міністром було підкреслено, що уряд України послідовно покращує соцстандарти жителів нашої країни.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.