Сильний вітер у Києві повалив багаторічні дерева (Фото)

Роботи додалося фахівцям "Київзеленбуду". Деякі повалені і викорчувані з корінням дерева загородили проїжджу частину міста.

Вчора 18.05.2020 року сильний вітер, який сягав швидкості до 20 м / с, повалив і зламав великі дерева в столиці. Роботи додалося фахівцям “Київзеленбуду”.

 ""

Деякі повалені і викорчувані з корінням дерева загородили проїжджу частину міста. Працівники аварійно-диспетчерської служби зазначеної організації взялися звільняти дороги пішохідні доріжки.

Підрахувати кількість зламаних дерев в “Київзеленбуду” обіцяли оприлюднити пізніше.

 ""

Коли вітер досягає такої швидкості, то бажано утриматися від виходу на вулицю. Якщо хто опинився під час негоди не вдома, необхідно дотримуватися правил техніки безпеки і не перебувати під кронами дерев і будь-яких навісів. Автомобілістам потрібно поставити авто в гараж, а за відсутністю такого, паркуватися необхідно на відкритих ділянках далеко від дерев або на автомобільних стоянках.

 ""

Про це нагадали комунальні служби Києва. Це стосується не тільки столичних жителів, а й людей, що живуть в інших населених пунктах, при виникненні такої ситуації з погодою.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.