(Фото) Зайцева, яка винна в ДТП в Харкові, приймає сонячні ванни в виправному центрі

В ІЦ No 79 відбуває свій висновок винуватиця транспортної пригоди в Харкові Алена Зайцева, загоряє на сонці в окремому дворику.

Начальницею ІТЦ Інна Мицюк підтверджено, що фотографії, на яких видно Алена Зайцева, загорающая у дворику – вірні.

 ""

В ІЦ No 79 відбуває свій висновок винуватиця транспортної пригоди в Харкові Алена Зайцева. Коли вона засмагала з подругою на території дворика, її сфотографували і далі були фото опубліковані в Фейсбуці користувачок соціальних мереж Олександрою Закордонної.

 ""

Під фотографіями вона прокоментувала, що так відбувають своє покарання Алена Зайцева і ще одна мажорка Валя. Н Адруг фото показані жінки, які в цей час працюють. Це різниця, як відбувають покарання ті які мають гроші і ті у яких їх немає.

 ""

Начальниця ІЦ No79 Інна Мицюк прокоментувала ці фотографії таким чином. Вона сказала, що сфотографували інші засуджені, але ніякі поблажки Олені Зайцевої не робиться. Щоб було ясно: лена знаходиться в секторі, де відбувають покарання жінки, які засуджені за злочини з необережності і засуджені до позбавлення волі. Вони повністю ізольовані від інших засуджених [до обмеження волі].

Їм заборонено пересування по території і вони весь час знаходяться в своїй камері або на невеликому тюремному дворику. Мобілки їм заборонені.

Інші ув’язнені мають право пересування по території і мати телефон. Вони іноді можуть виїжджати в місто за покупками.

Начальниця сказала, що згідно із законом засуджені до обмеження волі зобов’язані працювати, тому що вони тим самим забезпечують своє утримання в установі. А які відбувають покарання у вигляді позбавлення волі цього робити не зобов’язані.

Однак за її словами Алена Зайцева прийняла рішення працювати як і інші ув’язнені.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.