Діти не привітали 70 річну маму з Днем Народження. Бабуся продовжує їх чекати

В очах старенької стоїть німе запитання: "Що вона тут робить і коли повернеться додому?"

Всім запам’ятався день, коли привезли бабусю в будинок для людей похилого віку. Син, який її привіз, попросив керівництво і персонал будинку пристарілих, не говорити, що вона тут назавжди. В очах старенької стоїть німе запитання: “Що вона тут робить і коли повернеться додому?” Син сам їй про це не сказав.

Старенька привернула до себе добротою і поводилася добре, так що персоналу будинку похилого віку вона відразу сподобалася. Вона була в повній впевненості, що скоро її син забере. Однак її син тільки кілька разів відвідував стареньку маму.

Сьогодні у бабусі ювілейна дата. Їй виповнилося – 70 років. Вона була в повній впевненості, що син обов’язково повинен приїхати та привітати її з Днем Народження. Вона повідала, що ще у неї є дочка, з якою вони не спілкуються понад 20 років. Персонал будинку похилого віку купив бабусі торт, і бабуся задула свічку, загадавши бажання перед цим: “Щоб діти, якщо вже не привітали її з ювілеєм, то хоча б приїхали та відвідали її”.

Вона так хоче, щоб її бажання збулося, що коли задувала свічки, то сльози котилися з її очей.

Після закінчення моєї зміни, хтось постукав у мій кабінет. Це була іменинниця. Вона шукала можливість з ким поспілкуватися в цей святковий для неї день. З її розповіді стало зрозуміло, що вона більше материнської любові приділяла синові, ніж дочки. Вона завжди балувала сина і з теплотою ставилася до нього. На цьому ґрунті дочка на неї сердилась і в підсумку відносини з нею були зіпсовані. Коли син став сімейним, то невістка просто позбулася свекрухи. Старенька, розповідаючи історію свого життя, плакала і вінілу в усьому себе. Всю провину за ситуацію, що склалася вона брала на себе.

Йдучи додому у мене в очах стояли сльози, на виході я зіткнулася з жінкою. Я йшла додому після зміни, зі сльозами на очах. У дверях зустріла жінку середніх років. Виглядала вона розгублено. Вона була з букетом квітів в руках. Жінка шукала Ольгу Миколаївну і просила дозволу її провідати.

Пояснивши як знайти іменинницю, я пішла додому, продовжуючи плакати. Про себе я подумала: “Все-таки мама дочекалася хоча б одну дитину. Побажання збулося! “!

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.