Дружина почорніла від горя і безперервно ридає: як проходить прощання з Василем Лановим?

28 січня стало відомо, що в лікарні помер відомий актор Василь Лановий. За попередньою версією лікарів, він не зміг пережити вірус Ковід-19.

Захворіли Василь Лановий і його дружина Ірина Купченко ще на початку січня, проте хвороба зовсім не відступала і тільки погіршився загальний стан. Якщо в кінці січня Ірину змогли відпустити на лікування додому, то її чоловіка Василя перевели в реанімацію і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Василь Лановий пережив клінічну смерть, але незабаром його серце зупинилося

Як повідомляє видання Дні. Ру , кореспондент якого присутній на церемонії прощання, Ірина Купченко, третя дружина Василя Ланового, у нестямі від горя.

“Біля труни сидять близькі актора – його третя дружина Ірина Купченко і старший син Олександр Лановий. На ледь тримається на ногах 72-річну Ірину Петрівну боляче дивитися. У шлюбі з Лановим вона складалася з 1972 року. Стільки горя і радості було у них за ці півстоліття! Вісім років тому вони поховали молодшого сини. Сьогодні ж вона прощається з чоловіком … “, – повідомляється в публікації сайту.

Прощання з Василем Лановим 1 лютого 2021 року
Прощання з Василем Лановим 1 лютого 2021 року
Прощання з Василем Лановим 1 лютого 2021 року
Прощання з Василем Лановим 1 лютого 2021 року

Фотографії з прощання підтверджують – попрощатися з улюбленим і найталановитішим актором прийшли сотні людей, які, зберігаючи дистанцію, підходять до закритого труні.

Помер Василь Лановий: яким був його творчий шлях, і чому він втратив спочатку дружину, а потім сина?

У Москві у віці 87 років помер радянський і російський народний артист Василь Лановий. Він захворів Ковідом-19, а після у нього настала клінічна – і потім біологічна смерть. Ми згадуємо його творчий шлях і особисте життя в пам’ять про великого актора.

У нашому відео на You-Tube каналі “Одна хвилина ” ми зібрали його найяскравіші ролі.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".