Заміжня Марічка Падалко зізналася в симпатії до колеги по ТСН. Що скажуть чоловік і діти?

Відома українська телеведуча Марічка Падалко не стала приховувати своїх почуттів до колеги по ТСН, навіть незважаючи на те, що вдома на неї чекає чоловік та діти.

У 2010 році Марічка вийшла заміж за колишнього журналіста, а нині громадського діяча і народного депутата Єгора Соболєва. Почуття між ними спалахнули, коли вони обидва були невільними людьми, проте тримати все в собі було неможливо. Так і вийшло, що ще до одруження у пари народився син Михайло і дочка Марія, а вже будучи в шлюбі вони стали батьками молодшої дочки Катерини.

Весілля Марічка Падалко та Єгора Соболєва
Весілля Марічки Падалко та Єгора Соболєва
Марічка Падалко з чоловіком і дітьми
Марічка Падалко з чоловіком і дітьми

За освітою Падалко філолог, причому робота на телебаченні не була її мрією. Ще в дитинстві вона хотіла бути перекладачем президента, а в “телевізор” потрапила цілком випадково.

Колись давно героїня нашої сьогоднішньої статті прийшла привітати свою сусідку Лілію Подкопаєву з перемогою на Олімпіаді і тоді ж познайомилася зі знімальною групою. Все так і закрутилося, що на 1+1 Марічка працює вже майже 20 років.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Вона і вела програму про спорт, і побувала ведучою “Сніданку”, і розповідала малюкам про мультики. Зараз Падалко виходить в ефір з програмою ТСН, де у неї безліч знаменитих колег — Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Юлія Бориско, а також Святослав Гринчук.

Судячи з усього, Марічка підтримує з ними з усіма гарні відносини. Таран, наприклад, стала хрещеною мамою старшої дитину героїні статті, а ось Гринчук особливо симпатизує Падалко, про що вона розповіла у відповідях на запитання підписників в Інстаграмі.

Скриншот из Инстаграма Марички Падалко
Скріншот з Інстаграма Марічки Падалко

Саме в парі зі Святославом Марічка веде ранкові випуски ТСН, але їх половинкам навряд чи є про що турбуватися, адже вони обидва щасливі в шлюбах.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.