ТОП-10 найзухваліших нарядів Кейт Міддлтон, Меган Маркл і принцеси Діани: в Королівстві теж розбираються в моді

Жінки з королівських сімей при виході на публіку зобов'язані дотримуватися суворого дрес-коду, але іноді вони все ж дивують світ зухвалими образами. Ми зібрали підбірку найсміливіших нарядів Кейт Міддлтон, Меган Маркл і не тільки.

Зараз практично не залишилося ніяких табу, пов’язаних з гардеробом монарших осіб, проте Єлизавета II все ж намагається зберегти частину сімейних традицій, а разом з ними і деякі правила стилю. Незважаючи на це, за героїнями нашої сьогоднішньої статті були помічені порушення королівського протоколу.

Принцеса Діана

У 1994-му дружина принца Чарльза з’явилася на світському заході в чорній сукні з відкритими плечима і глибоким вирізом.

Принцесса Диана
Принцеса Діана

Британські ЗМІ пов’язали це з помстою, адже в той же вечір на телебаченні вийшло відверте зізнання Чарльза про роман з Каміллою Паркер-Боулз.

Кейт Міддлтон

Одного разу герцогиня Кембриджська вдягнула коротку жовту сукня, поділ якої підняв сильний вітер. З тих пір кравці почали вшивати в її вбрання спеціальні обважнювачі, а ще жінки монаршої сім’ї Великобританії завжди надягають під наряд тілесний комбідрес, щоб папараці не вдалося сфотографувати їхню нижню білизну.

Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон

У конфузи Кейт більше не потрапляла, але вже зовсім скромно одягатися не стала. В її колекції є навіть сукні з декольте, розрізами до стегон і прозорою спиною.

Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон

Меган Маркл

Дружина принца Гаррі неодноразово стикалася з критикою свого стилю. Не можна не відзначити її ефектний образ для фотосесії на честь заручин з просвітчастим верхом.

Меган Маркл
Меган Маркл

На благодійному спектаклі в Victoria Palace Theatre герцогиня Сассекська з’явилася у сукні-жакеті фасону міні, що неприпустимо для королівських осіб.

Меган Маркл
Меган Маркл

А ось синя плісирована спідниця, яку Меган наділу під час візиту до Нової Зеландії у 2018-му, на зроблених фотографами знімках і зовсім здавалася прозорою.

Меган Маркл
Меган Маркл

Без прозорих блуз з декольте також не обійшлося.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.