Таюне в обтягуючому комбінезоні зібрала на собі всі погляди: дружина Олега Винника і не таке вміє

Таїсія Сватко, вона ж Таюне, вийшла на сцену в чорному шкіряному комбінезоні і звернула на себе всі погляди. Передбачувана дружина Олега Винника вразила фанатів.

2020 рік видався складним для всіх без винятку — хтось втратив роботу, хтось підірвав здоров’я, а ось артисти в своїй більшості залишилися без левової частки запланованих гастролей. Причиною всьому стала пандемія коронавірусу, яка внесла серйозні корективи в звичне життя.

Всеукраїнський тур Олега Винника «Безумна любовь» теж вийшов не таким масштабним, як повинен був бути, але менш душевним він від цього не став.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Артист вирішив зібрати в одному альбомі фотографії з усіх проведених концертів в Facebook, щоб шанувальники і шанувальниці в будь-який момент могли їх переглянути і зануритися в ту теплу атмосферу. Разом з тим виконавець хіта «Вовчиця» підбадьорив фанатів, сказавши, що продовження буде в наступному році.

Найбільше захоплених коментарів зібрали фото, на яких в кадр разом з Олегом потрапила і Таюне, а її шкіряний комбінезон не залишив байдужим нікого.

Таюне и Олег на сцене
Таюне і Олег на сцені
Кадр с концерта Олега Винника
Кадр з концерту Олега Винника
Таюне привела всех в восторг своим кожаным комбинезоном
Таюне привела всіх в захват своїм шкіряним комбінезоном

Втім, не можна не відзначити, що вони дійсно красиво виглядають один з одним. Незважаючи на те що публіка вже давно приписує їм роман, український натуральний блондин не поспішає вносити ясність у ситуацію.

Протягом усієї своєї кар’єри співак тримає подробиці особистого життя в таємниці, вважаючи, що любов слухачів потрібно завойовувати творчістю, а не інтригами. Таїсія теж утримується від коментарів на цю тему. Так чому ж в мережі про них постійно говорять, як про подружжя?

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Справа в тому, що куди б Винник не поїхав, де б він не виступав, Сватко практично завжди знаходиться поряд з ним. Всі ці роки вона залишається бек-вокалісткою і не планує виходити на передній план, хоча творчі можливості для цього у неї точно є. Про таку надійну підтримку багато хто може тільки мріяти.

А ось дружина DZIDZIO втомилася ховатися в тіні знаменитого чоловіка — тепер вона сольна співачка, яка практично наступає йому на п’яти. Детальніше про це читайте тут.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.